Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

Venomekkk87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż słyszałem że jest jakiś bug na handel że jak mam np 200 mln kredek i obstawię w handlu te 200 mln kredek to mi ich nie zabierze nawet jak wylicytuje prosił bym że jak ktoś ma takiego bug-a lub wie jak go używać to prosił bym o podesłanie na priv z góry dziękuje i oczywiście za każdą mądrą odpowiedź plusy polecą bądź kto woli to minusy. ;]

Opublikowano

yyy...

nie ma czegoś takiego jak by było to w 24 h bym mial 8 irków i 16 lf3 ^^

Taki bug nie istnieje !

Sorka ale mój kupel właśnie tak ma a nic nie ściągał i nie wiem jak on to zrobił i dlatego się pytam.

Opublikowano

[quote name=MegaSut o.O' timestamp='1315134931' post='3146007]

Albo kumpel postawił na irka 200mln i mu z klany oddali i on tego nie zauważył :P

Spk ale nie oto chodzi jak ja uniego licytuje to mi niebierze zawsze chodze do niego licytowac i zawsze stawiam 500 mln i zawsze wygrywam obojetnie na co postawie 500 mln i tak nie bierze a juz tak pół roku robimy.

Opublikowano

To jeśli ten bug istnieje to odkryłeś z kolegą sposób na bocenie

wystarczyło by max 2 tygodnie bobocić by sylab rozbudować i hale produkcyjne+ cdd (żeby szybciej było)

potem tylko złotko przesyłać i jest kaska potem pokupować rzeczy i mamy konto FA

Jak zrobić żeby u innych chodziło hmmm to chwile by cza było się pomęczyć i żeby Bp się nie dowiedziało

o tym to prawie niemożliwe to wszystko wywęszy jak "wujek Władek" wóde w chałupie

(wujek Władek jest przenośnią jakby ktoś nie skumał)

logo.png
Opublikowano

@topic istnieje taki bug znaczy trzeba miec farta zeby na niego trafic ja jak licytowalem wczoraj golca (spowrotem) postawilem 21mln kredek wygralem go a kredki sa dalej ; ]

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Ci co mają tego buga - z jakim przeglądarek korzystacie? :P (nie wiem czy to dużo da, ale zawsze coś może dać :D). Sam jestem tego ciekaw ;]

U mnie jest coś takiego, że zalicytuje sobie i przy potwierdzeniu oferty jeszcze mam kase (nie odjętą), ale jak odświeżę stronkę to wtedy już kaski nie ma ;/

bez linków wychodzących po za mpc.

Opublikowano

Ja używam chroma ale nie mam tego buga ale tera sprawdze

@Edit

Kurde nie chodzi więc to nie zależy od przeglądarki ale mam

ludzie ci co mają tego buga po ile stawiacie ? bo może ścina się

po pewnej kwocie

logo.png
Opublikowano

Ja uzywam kazdej przegladarki i mi dziala na kazdej:P Ja nic nie wlaczalem ani nie wpisywalem i mialem buga

Ja moglbym wam licytowac ale musialbym znac passy:P Ale nie podacie:P Wiec musicie licytowac tak jak macie

Opublikowano

venomek pisał, że stawia 500mln, a muchaPLAF 21mln :)

jeśli chodzi o zakresy zmiennych, to powiem tyle: (dla zwiadu :P)

1 bajt - 256 różnych wartości,

2 bajty - 65 536 różnych wartości,

3 bajty (nie spotkałem się jeszcze z czymś takim xD) - 16 777 216 różnych wartości,

4 bajty - 4 294 967 296 różnych wartości.

Takie krótkie info ode mnie :D

@wacek zawsze można przez SIDa albo TeamViewera :P

PS możliwe też, że wacek z nas jaja sobie robi :)

Opublikowano

wacek + jaja = ... masakra :D

może Underground wie co i jak ;]

jakby ktoś odkrył jak to zrobić to może mi na PW napisać :)

/edit:

wacek, wrzuc filmik z bugiem :P

Opublikowano

O jaa!!! O jaa!!!... ludzie nie dajcie się w h.ja zrobic:p bedzie filmik to uwierze bo napisać to każdy potrafi... Dziękuje dobranoc;]

//zakaz handlu

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...