Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . dzisiaj tak jakoś po 17. 00 zacząlem dostawac DC co chwile , co sie zalogowalem , 10 - 15min online i DC :| wczesniej bylo wszystko normalnie , nic nie zmienialem , nic nie instalowalem. Sciaglem media pk by Li. te co wczesniej mialem i bylo ok. reinstal zrobilem i dalej tak samo. Co moge zrobic ????

Opublikowano

A może serwy źle pracują i dostaje sie DC ?

Niewiem, bo nie grałem tam ... ale sugeruje tylko co może jeszcze być nie tak.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
A może serwy źle pracują i dostaje sie DC ?

Niewiem, bo nie grałem tam ... ale sugeruje tylko co może jeszcze być nie tak.

no wlasnie nie wiem czy ja mam tylko taki problem , no ale dosc dziwne to ze w godz. 17-22 bez problemu w ciagu 15min moge sie zalogowac, a normalnie to 1h jak nic schodzilo ;] no tak o samo z siebie nic raczej sie nie robi ;/

@

co sie loguje dostaje DC ;/

No nic nie moge zrobic ; / ma ktoś taki sam problem jak ja ??????? :|

Opublikowano
Reinstal silka lub sprawdzenie swojego internetu.

zrobilem reinstal. Net dziala poprawnie nie ma zadnych problemow z nim .

Opublikowano
Cofnij system o kilka dni do tylu tzw: przywracanie systemu.

no zrobilem przywracanie do 1 lipca. I dalej tak samo , co sie loguje kwestia 5 min. i DC. Jeszcze jakieś pomysly ?

Opublikowano

moze poprostu tracisz zasieg, albo cos go zakloca ze Spada Ci wydajnosc, czytalem gdzies ze Silkraod Bierze 670kb/s.

Opublikowano
moze poprostu tracisz zasieg, albo cos go zakloca ze Spada Ci wydajnosc, czytalem gdzies ze Silkraod Bierze 670kb/s.

to duzo , ale w wiekszosc osob to co druga os. ma transfer 1 MB / s to by duzo i czesto dostawali DC jakby tak bylo. Jakbym tracil zasieg to by mi sie wyswietlalo cos takiego '' polaczenie lokalne jest teraz podlaczone '' nic mi go nie przerywa.Wiec nie wiem co jest nie tak , sciaglem inne mediapk2 i zaraz zobacze czy DC dostane.

@ zmienilem mediapk2 i to samo ;/

Opublikowano

SJSRO ( new ) sciaglem mediapk2 inne niz mialem do tej pory i nic to nie dalo , teraz na nowo sciaglem mediapk2 kingli te co mialem wczesniej.

Ok narazie wszystko dziala. Zrobilem defragmentacje dysku , i scana combofixem i smiga normalnie bez DC.

Admin Cienia
Opublikowano
SJSRO ( new ) sciaglem mediapk2 inne niz mialem do tej pory i nic to nie dalo , teraz na nowo sciaglem mediapk2 kingli te co mialem wczesniej.

Ok narazie wszystko dziala. Zrobilem defragmentacje dysku , i scana combofixem i smiga normalnie bez DC.

Szkoda że nie ma to nic do tego, silkroad to gra w której wszystko jest możliwe. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...