Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] kbot cc offline

wieniola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. nigdy tutaj nie pisałem ale tego tematu nie znajduje wiec może w ten sposób czegoś się dowiem. Od wczoraj Kbot CC mam offline i nie mogę zalogować. nawet refresh cały czas szary. Passy bankowo dobre. to już nie pierwszy raz. pomyślałem może to od nich ale kumpel pisał mi ze u niego śmiga bez zarzutu.

Opublikowano

sprawdziłem dzisiaj bo znów to samo. usunąłem Kbot z C. w regedit tez kbot do kosza. instalacja od nowa, restart......i nic, nadal bez możliwości Reresh. ciągle szary. serwer jid [email protected] login dobry jak zawsze a mimo to refresh ciągle szary bez możliwości odświeżenia. masakra jakaś.

Opublikowano

nic nie blokuje tylko ruskie znów coś kombinują bo dzisiaj chyba ze 3 aktualizacje pod rząd wyszły :rolleyes: skończą to włączą a póki co to jak pare godzinek nie polatacie na autopilocie to nic wam się nie stanie:P

Opublikowano

@up wtf? Ja wczoraj normalnie o godzinie 22;00 włączyłem bota , pięknie na 3-2 mi lordakie i strunki bił. Chodził do dzis rano sam go wyłączyłem. Nie wiem co wy za problemy macie.

Opublikowano

Ja mam problem, mianowicie włączam bota, pojawia się okienko do logowania widnieje na pulpicie przez sec i znika i zostaje sam CC. Nie wiecie jak to naprawić?

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Ja mam problem, mianowicie włączam bota, pojawia się okienko do logowania widnieje na pulpicie przez sec i znika i zostaje sam CC. Nie wiecie jak to naprawić?

Wyłącz antywirusa na chwile lub dodaj folder kbota żeby nie skanował ci antywirus,może zadziała.

Opublikowano

serwery licencji były aktualizowane wczoraj.. nie bój się nic się nie dzieje że masz offline na bota możesz się logować cały czas jeśli nie uruchomisz kbotcc polecam ci odinstalowanie i zainstalowanie bota na nowo.

Opublikowano

Wyłącz antywirusa na chwile lub dodaj folder kbota żeby nie skanował ci antywirus,może zadziała.

Niestety nie podziałało. Robiłem też reinstall, kasowałem rejestry i nic.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi