Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server EliteCraft [1.7.3] No Hamachi !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz juz dość tego co ja ? wchodzeni w Hamachi dołączania do istniejącej sieci bla bla bla bla bla bla to jes nudne dlatego wyszedł ten server EliteCraft!!! to server dla ciebie (nie moj serwer) ale bardzo dobry gram na nim HeadAdmin jest miły i wgle

Opis Serwera:

Opis działek : działkę dostajesz gdzie sobie zażyczysz nawet na drzewie

nas to nie interesuje dla nasz liczą się wymiary 17x17 nie można mieć

działki w nether oraz pod wodą bo to jest tak jakby utrudnienie dla admina/moda.

Opis serwera : Serwer został otwarty o godzinie 1:53 4 wrzesinia 2011 roku

założycielem jest fokus czyli nieznamcb mape robiłem długo .

Opis mapy : Na mapie są takie rzeczy jak warp las ,warp piasek,warp kopalni,warp cos

,warp skin,warp wyjscie.

Opis warpów i co gdzie jest : /warp las są tam wszystkie rodzaje drzew dla graczy,

/warp piasek możesz tam wydobywać piasek ,/warp kopalnia ten warp jest do publicznej

kopalni możesz tam wydobywać różne surowce,/warp cos jak ktoś ogląda madzik89 to na

pewno wie co to jest coś zrobiłem go trochę większego od madzik89./warp wyjscie

wychodzisz z spawna na świat naszego serwera.

Opis za co można dostać bana u mnie na serwerze : Wyzywasz gracza lub kogoś innego kick

za 2 razem ban 60min.Masz nick wulgarny ban na nick. Chcesz admina/moda kick bo takie

info na gadu gadu lub email. Jest już rok szkolny to dużo osób będzie przeklinało jak

admin będzie w szkole lub w pracy to proszę o zrobienie screena i wysłać link na gadu

gadu lub emaila .

Jest możliwości kupa vipa oraz super vipa : jeśli chcesz napisz na gg 28077592 lub na email:

[email protected] piszesz swój nick i co chcesz i resztę ja ci odpowiem (nie namawiam tylko

pisze co można na moim serwerze).

Slotów na serwerze 40

Slotów na teamspeak 30

IP SERWERA : 94.23.253.207:26662 HeadAdmin:Fokus imię adrian . Admina szukam i moda ^^

IP TEAM SPEAK3: tsx13.net-speak.pl:3350

Gadu Gadu : 28077592 .

Email : [email protected] .

Nazwa serwera: Elitecraft

MILEJ GRY komentujcie i wgle

• Dodaj nową pozycję...