Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bloody Bot !

kamilod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie nie ma. Jedyne co by dało zrobić to auto select ale nie ma nigdzie działającego loadera albo patcha na zwiększenie zasięgu. Chciałem edytować media.pk2 w celu zwiększenia zasięgu ale niestety nie mam pojęcia z jakich powodów nie idzie otworzyć media w pk Editorze :( (wyskakuje jakiś error),bo jeżeli bym je otworzył to bez problemu bym załadował do niego zmieniony plik ze zwiększonym zasięgiem.

Opublikowano

szkoda ze nie ma bota.... jak sie gra chinsese to jednak od 90+ trzeba duzo czasu spedzic na biciu mobow solo... a euro ida na latwizne ;(

Opublikowano

LOL ale z was nooby ... po kit wam bot omg .... tu jest exp 35 haha a nie 15... jeszcze raz pytam po co wam jakis cholerny bot hę??? Tu bez bota sie lepiej gra :D . Pzdr....

w88imr.jpg2hqgk76.png

Samp Server PCS player and Dead Space Fan

Zbieram + i -

Nick:StedoZa [ _Ki3p_(Sprzedany)]

Lvl 90(Wciąż rośnie)

Class Wizz/Cler

GuildCreated2Kill

Rekrutacja to gildi [ON] Zapraszam w grze lub GG 26184418

Opublikowano

@PolnasheR

Nie x35, tylko x70. A co do tematu, bot na tym serwerze był by zbędny. Jak będzie to i tak nie legalny.

Opublikowano

@Delma

Po jąką cholere bot ?? Przecierz raty są pro ... A no (Lajfić) możesz :D Wystarczy że masz chęć silkraod z botami to nie to samo omg ... może na Isro boty są fajne i potrzebne

ale na Bloody -.- no bez przesady rozumie na Zszc ale na bloody :D Na bloody w 3 dni jak masz chęć to i chinolem dobijesz 100 wystarczy że masz np. Wizza 101+ ja osobiscie mam już nukera obecnie na 56 lv wsytarczy że masz pare fajnych typów w gildi co cie taxną lub pofarmią troche magi tu nie potrzeba. Więc bot niepotrzebny wobec mnie.

w88imr.jpg2hqgk76.png

Zbieram + i -

Lvl 90(Wciąż rośnie)

Class Wizz/Cler

GuildCreated2Kill

Opublikowano

@PolnasheR

Nie x35, tylko x70. A co do tematu, bot na tym serwerze był by zbędny. Jak będzie to i tak nie legalny.

Są raty x35... ten green book to pozostalosc z vsro! gdzie mozna bylo expic max 5h pozniej buffka zmieniala kolor na czarny i exp nie lecial.... w koncu to zrozumcie bo to juz sie robi nudne...

Opublikowano

@getway

ja wiem jakie są raty jprdl... poza tym 6h grasz potem nie czarny ... tylko na srebrny podam ci info:

Zielona książka - Exp leci jak do tej pory wszystko robisz itp..

Czerwona książka - Exp leci normalnie (mi nie działało "Talk with person" nie wiem czy wam.

Srebrna Książka - Exp leci (do końca czyli 2h) potem już nie, nie wiem jak wam to działa ale mi tak jak wypisałem

Czyli obliczmy wszystkie książeczki mają po 2h więc 2h+2h+2h=6h nie (5h) więc @getway

pomyliłes sie :)

Poza tym bot sie nie opłaca ponieważ puscisz go na 6h i dupa :D potem tylko golda zbiera to sie nie opłaca + tylko chinolem sie opłaca "Bocic" nie europolem "chyba że" chyba że jest to warrior co ma 5-6 lv większy niż dany mobek na którym go pusciłes wiem że to już wszyscy więdzą ale tak dla info:

Info - gdy chcesz żeby "bot" ci zmieniał broń daj ją na 1 slot w inventory on automatycznie zmieni broń "wrzuci" buffa "znowu wrzuci tamtą broń" i będzie "bocił" :D

w88imr.jpg2hqgk76.png

Zbieram + i -

Lvl 90(Wciąż rośnie)

Class Wizz/Cler

GuildCreated2Kill

Opublikowano

to podaj mi strone gdzie jest napisane ze sa raty x70 ... na kazdej stronie jest x35 i przy tym bede stal... na esro sa x15 i dostajesz 4lvl za moba na 1 lvl tutaj 6 ,wiec sa raty x35..

Opublikowano
Linaxis a znasz jakieś języki C#,C++,Delphi ?,bot do bloody to tylko kwestia czasu Dołączona grafika

Tak , język skryptów Autoit. Dlatego potrzebuje działający auto select bo można zrobić keypressor pod tą wersje i wtedy by działało to jako bot.

Opublikowano

nie nazekaj nawet dobrze ze nie ma bota bo tak to 25/7 by było full i bys nie wbił nawet

Masz racje na Elite Sro tak było 1,2,3,4 serw na okrągło 3000/3000;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...