Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Nowy dział ] Call of Duty: Modern Warfare 3.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Do premiery zostało jeszcze trochę czasu (( 8 listopada 2011 )), ale jak to się mówi czas leci nieubłaganie szybko, nim się obejrzymy a ta gra będzie stała na naszej półce dlatego prosiłbym o dodanie nowego subforum Call of Duty: Modern Warfare 3 do Call of Duty, tym bardziej, że już powstało pare tematów o tej grze - dzięki.

Chyba masz na mysli subforum.

Każdy wie, o co chodzi, ale poprawiłem już błąd :).

Opublikowano

jestem na nie, gry jeszcze nie, co za tym idzie, nie ma graczy, a jeśli nie ma graczy, nie ma cheatów, nie ma cheatów więc nie ma działu, a pierdolić o dupie maryny i spamić że każdy nie może się doczekać można też w dziale głównym.

Opublikowano

Na nie. Z takich powodów jak Lenart - to jest forum o cheatach, a jeśli do jakiejś gry nie ma haxów, to się nie dodaje się dla niej specjalnego forum/subforum. Proste. I nie powinno zmienić tego to, że to jest Modern Warfare 3.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

NIE. To 3 raz ta sama część. Zapraszam do mw, mw2 ;). Hacki będą działać nawet z mw.

Opublikowano
NIE. To 3 raz ta sama część. Zapraszam do mw, mw2 . Hacki będą działać nawet z mw.

Lol... Tak samo można nie dodac metina, "bo to druga częśc". Gra kosztowała kilkadziesiąt milionów, a mnie np nie przeszkadza, że po raz 3 rozgrywka będzie taka sama. Ważna jest fabuła, mutli i nowe tryby (spec ops).

Lepiej zrobić jeden temat w dziale CoD pod nazwą "Cod Mw3 Dyskusja"

+1, a 9 listopada zrobic osobne sub.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można stworzyć taki dział 1-2 tygodnie przed premierą. Póki co nie mamy co się palić do tego. Tylko przypomnijcie mi aby zrobil taki dział.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...