Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dluzzszego czasu gram w Cabala i mam takie pytanie iz wbilem 47 lvl.

I moje pytanie gdzie dalej expić probowałem na Wriggle Leaf malo jak dla mnie expa tam leci mozer poleci gdzies wiecej ?

Wynagrodze.

Opublikowano

tak, up ma racje, ale nie tylko questami się gra, rób jak najczęściej dungi w miare możliwości, exp też leci ale zarobić idzie przez to

exp typowo przez bicie moobów jest tylko wtedy, gdy np potrzebujemy troche expa a np. questy się skończyły, lub questy które mamy, daja mało expa

dungi rób jak najczęściej, a na exp nie zwracaj uwagi, to po kilku dungach moze ci wleciec duzo expa

Opublikowano

a to nie jest dungeon? jest :D

a na 47 można także na RS'a się wybrać jak daje się rade

a tym bardziej na WLiD można też zarobić, wejściówka ok 150k-200k a zarobek mialem ponad 1,2kk na czysto z jednego dunga (licząc koszty wejściówek)

tak więc tą rade, stosuje się od 35 czyli od kiedy można zacząc bawić się na WLiD'ach :D

dużo ludzi nie expi normalnie bijąc tylko mooby, tylko cały czas robi dungi nie patrząc na exp, wbije sie lv podczas bicie moobkow na dungu, bo tu chodzi tez o drop, bo bez dropa nie ma kasy, bez kasy nie ma eq, bez eq nie ma expa :D idt. :)

Opublikowano

Taka zasada do cabala:

Do 100 lvl questy i dungi

Od 100 lvl exp i dungi

No i oczywiście TG do zestawu.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...