Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]2 pytania dotyczace odzywek graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Co to znaczy "noob lagger"

2. Co to znaczy " 12p" bo czesto jak gram qr albo eli to gracze to pisza

Jeszcze dzisiaj zdazylo mi sie zabic typa ze snajpy. Gralismy HG i ja bylem ja bankiem i jak doszedlem do rogu to ten typ mi wyskoczyl i zaczal do mnie strzelac. Wtedy go zabilem z snajpy i gadal ze on mnie nie widzial i ze zaraportowal mnie.A strzelal do mnie (LOL) . To moge dostac za to bana czy to bylo jakies dziecko?

beznazwygr.png

Rekrut
Opublikowano

Jak cie zabił to się nie przejmuj: ) też tak mam zrobie multi kila i odrazu "hacker" i że raport poszedł..

1.Noob lagger - Że masz lagi i "niby" zacinasz innym,,,

2.l2p nie znam do końca ale to jest CSM Command sergeant major.. :)

Opublikowano

l2p - naucz się grać - Learn to play

resztę wytłumaczył up

@ marock

Twój post był zbędny bo ja odpowiedziałem na 2 a kolega up na 1 ... a ty tylko to samo nie wiem po co...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

1. Co to znaczy "noob lagger" - lagujesz

2. Co to znaczy " 12p" bo czesto jak gram qr albo eli to gracze to pisza - jeżeli już to l2p, naucz się grać.

Opublikowano

Hm, co do rozwinięcia "noob lagger", chodzi o to, że masz lagi np. na qr zetnie Ci gre podlecisz i infekujesz i za 3sekundy jak jest 10metrów od ciebie łapie infekta :) tak samo na eli campisz za skrzynką a tu nagle koleś pada ty to widzisz normalnie a on że cały czas tam byłeś ;p

Opublikowano

Jeszcze dzisiaj zdazylo mi sie zabic typa ze snajpy. Gralismy HG i ja bylem ja bankiem i jak doszedlem do rogu to ten typ mi wyskoczyl i zaczal do mnie strzelac. Wtedy go zabilem z snajpy i gadal ze on mnie nie widzial i ze zaraportowal mnie.A strzelal do mnie (LOL) . To moge dostac za to bana czy to bylo jakies dziecko?

Człowieku nie bój się ;p

On może sobie gadać ...

Tak jak ja Posiadam Super Elite Moderatora i napisałem noobkom,że gramy bez m32...

Powiedziałem jakiemyś debilowi,że ma 30 sekund albo sam mu pomogę wyjść to powiedział mi,że mam reporta za kicknięcie go ...

Najlepsze to,że go nie wywaliłem ponieważ była to już 8 runda ...

Przecie do 3 rundy jak i 8 i 9 nie można kickac ...

9368_gold.png

Opublikowano

Co do tych rund ..

Niektórzy Elitki wpadną z kumplami którzy są Mine Shooterami

I jest 7 runda i wszyscy krzyczą Elite nob kick mineshoter

A elite mówi i Can't

Wszyscy piszą że dopiero od 8 rundy nie można kikać ..

I gadają banned to elite i kumpelek wyszli z rooma xD

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Człowieku nie bój się ;pOn może sobie gadać ...Tak jak ja Posiadam Super Elite Moderatora i napisałem noobkom,że gramy bez m32...Powiedziałem jakiemyś debilowi,że ma 30 sekund albo sam mu pomogę wyjść to powiedział mi,że mam reporta za kicknięcie go ...Najlepsze to,że go nie wywaliłem ponieważ była to już 8 runda ...Przecie do 3 rundy jak i 8 i 9 nie można kickac ...

Na jakim to bylo serwie? bo możliwe ze gralem z toba wtedy

beznazwygr.png

Opublikowano

Widze że rozmowa się rozkręciła , i wychodzi po za zakres pytania usera

Lagger - laggujesz stajesz w jednym miejscu na kilka sekund pózniej jak byś się telepną w inne powiecmy o 10 m

L2p - Learn to play 2 - zastepuje "to "

jest jeszcze duzo skrótów w tej grze , jak jeszcze chcesz coś wiedzieć to pytaj

1354406725-U90533.png

created by me

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...