Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Sposob na darmowe nx?

patryk34x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Slyszalem o sposobie na darmowe nx'y ( doladowania po 16400 ) Podobno mozna tak doladowac tyle razy az na koncie uzbiera sie 100k nx. Kumpel mi mowil ze jest to zwiazane z jakas osoba mieszkajaca w Niemczech ( niewiem moze jakis bug na doladowania czy cos ) . Jak ktos wie o co chodzi to prosil bym o podzelenie sia ta informacja :]

Z gory dzieki ;p

Opublikowano

To była ściema.

Nie było takiego buga w Niemczech.

Koleś gadał że jest ze szkoplandii i mają buga.

Chciał doładowanie polskiej sieci a niby w Niemczech siedzi to dobre było.

Dałeś mu doładowanie to nigdy nie zobaczyłeś tych NX-ów

30589.png

Opublikowano

NIE MA żadnego sposobu na darmowe nx. A ten "pseudo" sposób polega na tym, że dzwonisz i idziesz do miejsca, gdzie nie ma sygnału, a rozmowa niby dalej leci, ale nie tracisz kasy.

Bull shit, nie ma sposobu na darmowe nx. Ani żadnym nx hackiem czy sposobem

Opublikowano

ahh.. jest taki niby bug ale nie wiadomo czy dziala. Jak mieszkasz kolo niemiec to podobno jak brales smsem i brales numer , potem przechodziles za granice niemiecka i jak byles w niemiekim oeratorze to wysylales smsa i tanio bylo. Ile w tym prawdy to nie wiem

Opublikowano

jest jakiś bug na darmowe nx lecz ludzie go nie zdradzą Kiedyś moi znajomi znali go i mieli full nx.. trzeba było chyba dzwonić pod jakiś inny nr czy coś .. nie wiem nie pamiętam kiedyś z jednym gościem z allegro pisałem to mówił mi że właśnie zna bug że nx ma prawie za darmo tylko za połączenie płaci czyli 7 zł ... a nx ile chce ma ale jak to zrobić nie wiem i koleś na tym nieźle kasy zarabia..

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Powinienem ci zmienić nazwę tematu na "Sposób na darmowego keyloggera"...

Nie ma czegoś takiego jak free NX .

No raz PaysafeCard z jakieś tam okazji dawało 5 Euro,które mogłeś przeznaczyć na Nxy .

9368_gold.png

Opublikowano
ahh.. jest taki niby bug ale nie wiadomo czy dziala. Jak mieszkasz kolo niemiec to podobno jak brales smsem i brales numer , potem przechodziles za granice niemiecka i jak byles w niemiekim oeratorze to wysylales smsa i tanio bylo. Ile w tym prawdy to nie wiem

no chyba niezbyt, bo potem jeszcze płacisz za roaming czyli wychodzi dużo drożej

Opublikowano

Free Nx - Nie ma i raczej nie będzie <_<

Wiem, że teraz we wrześniu w gazecie Computer Bild Spiele(dostępnej tylko w niemczech) mają dawać ileś tam euro na PaySafeCard ..

W tej gazecie ostatnio było również P90TR CBS na 30dni i czapka na perma

Szkoda że w naszym CD-Action tak nie dają :D

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano (edytowane)

Niema nie buło i nie bendzie to jest zwykłe złodziejstwo taka firma duża jak NEXON nie może pozwolić sobie na to Jedynie operator może się jebnąć ale to jest ich problem i to bardziej jest możliwe

Edytowane przez tomek@