Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wejść na Administratora w Viscie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam mały problem. Jak niektórzy wiedzą, nie mam swojego komputera i teraz korzystam z sis. W lapku jest Vista ;/ Są dwa konta, "Sis" - administrator i "gość" - ograniczone funkcje. Potrzebuję zainstalować program w trybie natychmiastowym, a jej nie ma. Hasło znałem to zmieniła :/ Gdyby to było takie proste to bym się jej zapytał ^^ Próbowałem alt + ctrl + del, lecz nie działa, więc mam do was pytanie, jak dać sobie administratora, zrobić nowe konto lub poznać hasło jej konta?

Pozdrawiam :)

Opublikowano

CTRL+ALT+DELETE i zobacz czy pojdzie sie zalogowac na Administrator (taka nazwa uzytkownika) bo prawdopodobnie siostra ma drugie konto z prawami admina oprocz wbudowanego. Do admina haslo jest puste. Jak nie pojdzie to sprobuj komendy na zmiane hasla:

To jest ukryta treść, proszę

I pozniej wpisujesz haslo. Niestety, nie mam pewnosci czy to zadziala po program na win7 potrzebuje uprawnien admina.

Opublikowano

na instalce prawy myszy i uruchom jako... wpisz Administrator i hasło jeśli było założone albo bez hasła jeśli nikt nie zrobił takowego na konto

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ok, popróbowałem i złamałem hasło, było prostsze niż mi się wydawało ;) Dzięki za pomoc i szczere chęci, lecą plusiki :)

Wyjaśnione, do zamknięcia :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...