Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] WarRock ! Do wszystkich !

bademon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem napisać ticketa do Administracji WarRock'a ,aby zrobili coś z tym plikiem warrock.exe , gdyż przez niego są tylko kłopoty i znajduje się w nim wirus , antywirusy go usuwają i gracze tracą tylko cenny czas na updatowanie WarRock'a ,aby odzyskać plik "WarRock.exe" z folderu system .

Jeżeli jest ktoś za wysłaniem ticketa proszę o napisanie : "Jestem za : ...tutaj wpisujecie swój nick z WarRock'a (w grze)..." .

My BEST FRAGMOVIE'S (WarRock) !!!

http://www.mpcforum.pl/topic/445557-video-warrock-fragmovie-best/ << Odnośnik

Opublikowano

Nie wiem do czego zmierzasz.

Plik warrock.exe widocznie musi posiadać tego wirusa, więc oni nic nie zrobią.

Jest wystarczająco dużo graczy, a ten cenny czas to 5 minut.

Po co ten temat? To jest jakiś strajk na plik? No ja Cie proszę.

Temat zbędny jak dla mnie.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Wątpię żeby coś zrobili po przeczytaniu tego ticketa. On musi mieć wirusa bo coś tam, coś tam... (nie chce mi się szukać czemu). A gdyby coś takiego zrobili to i tak wprowadziliby to rok później. Wystarczy dodać plik do wyjątków w antywirusie i po sprawie.

@down poguglować nie umiesz:

Prawy klik na ikonę Avasta >>> On-Access Protection Control / Kontrola ochrony dostępowej >>> Standard Shield / Ochrona standardowa >>> Customize / Dostosuj >>> Advanced / Zaawansowane >>> wklepać ścieżkę opcją Add / Dodaj:

Lub po prostu wyłączyć avasta na czas grania.

ps. avast to shit.

A i edytuj posty.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Wiesz, nie rozumiem tego. Nie wiem do czego zmierzasz pisząc takie coś na tym forum.

Jeśli już chcesz się żalić to zapraszam na forum WR'a... To że tutaj napiszesz nic Ci to nie da.

A tak poza tym, to z tymi wirusami nic się nie da zrobić, one są... hmm... jak by to powiedzieć... programem dzięki któremu WR działa :)

Jak tak bardzo Ci to przeszkadza to wyłącz antivira i po problemie...

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nic się wam nie stanie ! Tam specjalnie jest tak! A tylko po to, aby osobą którzy chcą wyciągnąć adresy do cheatów utrudnić pracę.

1365881062-U68160.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...