Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ilość bonusowego PD

1q2w3e4e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Czy jeżeli skorzystałbym z promocji 50% więcej PD za sms + kupił 5 boosterów na PD (+ 50% PD) i do tego dołożył bym desing 10% więcej PD , to zsumowało by się to i dało by 110% PD ? :D

Proszę o odp.

Pozdrawiam

~1q2w3e4e

Opublikowano

Nie ... kupienie 5 boosterów za 10k uri nie da Ci 50% PD tylko 50 godzin użytkowania... no chyba że kupisz Rozdzielach PD + normalny booster + design a co do 50% za esa to nie wiem czy sie z tym sumuje...

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ten ekstras z promocji sumuje się razem z tymi zwykłymi max wyciągniesz 80% PD bo 10% design 10% zwykły ekstras 10% ekstras z mhh i te 50% z promocji.

Opublikowano (edytowane)

i jeszcze z eventów na przykład teraz jest 5 % PD dla firmy za piratów :)

ok to podliczmy 1 extras 10 % 1 50 % profil pilota 10 (chyba nie wiem dokaldnie) +event 5% i designy 10% czyli razem okolo 85-90 % :) uu duzo :) za strunera leci 400 czyli bedzie prawie 800 :) spro :)

@edit @up a ja tez?

Edytowane przez polandxxdd
Opublikowano

ok to podliczmy 1 extras 10 % 1 50 % profil pilota 10 (chyba nie wiem dokaldnie) +event 5% i designy 10% czyli razem okolo 85-90 % :) uu duzo :) za strunera leci 400 czyli bedzie prawie 800 :) spro :)

@edit @up a ja tez?

albo odebrać z tym bonusem gamme : O

1319559475-U373267.png

1319564932-U373267.png

Opublikowano

W dziale obowiązują prefiksy.

[Tut], [Tutorial], [Poradnik] - Kiedy napiszesz temat, który jest poradnikiem

[Pytanie] - jeżeli masz pyt. odnośnie gry, bądź jakiś problem z botem

[Dyskusja] - Kiedy napiszesz temat, w którym użytkownicy mogą rozmawiać na dany temat

[szukam] - Kiedy masz problem ze znalezieniem konkretnej rzeczy

[inne] - Kiedy żaden z tych prefiksów nie pasuje.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Mogłeś mnie zapytać !! Max jest 70% i nie da się wiecej np. masz ekstrasy, zegarek+ normalny+ 50%PD+ dising to i tak bedziesz miał 70% wiecej niestety :/

Tu się mylisz kolego max to nie 70% bo sam robilem wrota na 80% i mozna mieć jeszcze z profilu pilota, tak jak ktoś wyżej pisał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...