Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Niesamowity fart metin2PL

SwayMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc grając sobi w grę metin2 oraz kożystając z "niedozwolonego oprogramowania" łowiłem sobie rybki :)

Patrzę, a tu normalnie małża w eq!!! Już podjarany, otwieram tylko jedną jedyną małżę a tam?

655fart.jpg

A teraz coś MEGA!!!

Wchodzę sobie następnego dnia w szkole na maila, a tam:

849fart2.jpg

SUPER, co? :D

A najśmieszniejsze jest to, że ban z powodu: Konto powiązane z TruthRising s25.

Tak, jest to moja postać na FB, ale sorki, nie handlowałem z nią nawet, niewiem po czym to obczaili...

A tak wgl to były osobne maile :) No ale wszystkie 7 kont na różnych serwerach pobanowane :)

SMILE!!!!!!

Pozdro MT2pl

Powodzenia w grze ^^ Od dzisiaj podbijam Almanach u niebieskich ^^

Chcesz pograć wspólnie? Napisz na gg: 36164961

65339939328376711656.png

//nie podajem linkow poza mpc w sygnaturach

Opublikowano

Kolego, tak się składa że nigdy nie miałem zalogowanych 2 postaci z jednego IP, zresztą jest jeszcze coś takiego jak zmienne ip :)

65339939328376711656.png

Opublikowano

Ostatnimi czasy administracja banuje po IP sam dostałem takiego bana na postacie z którymi nigdy nie handlowałem ani nie logowałem się nimi równoczesnie a wszystko przez DH, Team mocno się teraz wział za chetarów nie dawno jeszcze łowiłem sobie 5 kontami przez pół roku i nie dostałem nigdy ban, a po jakimś czasie wszystkie moje FB zostały zbanowane co do jednego, po jakims czasie zrobiłem nową postać i poszedłem grac na nowym serverze i co? 1 nocka na FB 1 ban, teraz znów wracam do gry i expie kolejną postać do FB zobaczymy tym razem czy zbanują.

fc243cf2505e196d.png?1344196073699

Opublikowano

No na poczatku wydawalo sie fajnie , zdobyles perle :)

Ale kolejnego dnia juz nie bylo tak milo..

Nie wiem jak jest w Metine ale wydaje mi sie ze za kazdy wspomagacz a szczegolnie FB jest ban na zawsze :)

Opublikowano

pomyśl soibe, że mam jeszcze inne maile, które też są zbanowane, ale na tym miałem 7 kont :)

65339939328376711656.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

banik na ip i dobrze :) po prostu widać że jesteś jeszcze dzieciakiem :) ponieważ każdy normalny nie potrzebuje fisching-botów czy innych takich programów żeby wyrobić dobre eq na metku :)

Opublikowano

banik na ip i dobrze :) po prostu widać że jesteś jeszcze dzieciakiem :) ponieważ każdy normalny nie potrzebuje fisching-botów czy innych takich programów żeby wyrobić dobre eq na metku :)

Podziwiam cię ;)

Wyzwasz mnie od dzieciaków za cheatowanie/botowanie, a chciał bym ci przypomnieć, że jest to forum właśnie o cheatach ;)

Tak pozatym warn już poszedł za odkopywanie ;) Sam już dawno zapomniałem o tym temacie, ale dzięki że mi przypomniałeś ^^

Pozdrawiam

65339939328376711656.png

Opublikowano

Podziwiam cię ;)

Wyzwasz mnie od dzieciaków za cheatowanie/botowanie, a chciał bym ci przypomnieć, że jest to forum właśnie o cheatach ;)

Tak pozatym warn już poszedł za odkopywanie ;) Sam już dawno zapomniałem o tym temacie, ale dzięki że mi przypomniałeś ^^

Pozdrawiam

przypominam ci że cheaty na metku są niedozwolone i większość ludzi nie jest za ich używaniem.To prawda że mpc jest częściowo poświęcone temu lecz to nie powód żeby używać tych cheatów :)
  • 5 lat później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w koszu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...