Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lepiej pić wode gazowaną czy nie ?

KungFuWoda

Gazowana czy nie gazowana  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lepiej pi? wod? gazowan? czy nie gazowan? ?

• Gazowan?
      8
    • Nie gazowan?
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No a jeśli będę pił wodę gazowaną ( zwykłą ) to co mi się stanie ?? jakieś ma kalorie ? przeszkadza w odchudzaniu czy co ??

bo nie przepiję wode nie gazowaną ( kranówki smak ) po posiłku , bo w tedy " rzygnę " xD

tevezby.png

Opublikowano

Gazowana mocno przeczyszcza, przekonałem się o tym jekieś dwa lata temu. Na odchudzanie polecam wodę smakową niegazowaną, bo woda niesmakowa w dużych ilościach jest niezdrowa.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Gazowana mocno przeczyszcza, przekonałem się o tym jekieś dwa lata temu. Na odchudzanie polecam wodę smakową niegazowaną, bo woda niesmakowa w dużych ilościach jest niezdrowa.

Panie doktorze, to co się dzieje, że jak piję dużo wody MINERALNEJ NIEGAZOWANEJ to mi się nic nie dzieje? ... Powiedz kurwa kto miał coś ze sobą od wody niesmakowej (mineralnej). No chyba, że biegunka.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Tak... w czasie odchudzania najlepsza jest woda nie gazowana smakowa ;) taa , chodzi o pozbycie sie kalorii a nie nabywanie jej ;) dziennie piję 2-3 litry gazowanej , a jak wypiję 2-3 smakową to będzie w chuj kalorii ;p

tevezby.png

Opublikowano

@Up jesteś moim osobistym Jezusem twoje posty mnie rozpierd@laj@ .

Woda niegazowana zdrowsza i napewno lepsza :) No możesz z tym smaczkiem sobie wziąść :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Gazowana ;)

Co ja wam zrobiłem że 35%? Zdejmiecie chociaż 5%

DAJ O TO CO JEST TU ------------->

Opublikowano

@UP:

Tak, ale wypijesz 1,5l żywca i masz już tyle cukru w organizmie, że nawet jakbyś był dorosły, to nie powinieneś przyjmować już przez cały dzień cukru smile.gif

Moim zdaniem lepiej niegazowaną, ale mam pytanko:

Co się stanie jak będę pił gazowaną ? Tylko taką pije, czasem z tymi sokami łowicza.

Pije 3-8 L dziennie gazowanej, niesmakowej.

Nie odchudzam się, po prostu nie chce przytyć - mało jem, ale piłem po 4-8L hoopa, więc cukru od...

52287137559562145640.png

Opublikowano

Woda gazowana - gaz, czyli dwutlenek węgla CO2. Żeby woda gazowana wyglądała jak wygląda potrzeba sporego stężenia CO2 - sądzicie, że to zdrowe?

Na odchudzanie, na nieodchudzanie oczywiście woda niegazowana.

Opublikowano

Sam się odchudzałem przez wakacje( 7kg spadłem) i mogę ci powiedzieć, że gazowana rozpycha żołądek, smakowa ma w sobie cukru w chuj, a te wszystkie light mają aspartamy czyli też są nie zdrowe. Najlepiej jest pić niegazowaną mineralną lub źródlaną.

Opublikowano

smakowa ma w sobie cukru w chuj, a te wszystkie light mają aspartamy czyli też są nie zdrowe. Najlepiej jest pić niegazowaną mineralną lub źródlaną.

troszeczke wiecej kalori od tych niesmakowych ma tylko, jakie w chuj cukro lol, smakowa chociaz ci smakuje a nie pijesz jakąś kranówe bez smaku.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Może tylko trochę więcej ma kcal ale za to ma cukier który przeszkadza trochę. Kranówa też jest smaczna - bo paru dniach smakuje bardzo dobrze :_).

Opublikowano

No a jeśli będę pił wodę gazowaną ( zwykłą ) to co mi się stanie ?? jakieś ma kalorie ? przeszkadza w odchudzaniu czy co ??

bo nie przepiję wode nie gazowaną ( kranówki smak ) po posiłku , bo w tedy " rzygnę " xD

mój kolega dziennie wypija nawet 4 litry wody niegazowanej i w ciągu miesiąca schudł 3kg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...