Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Ludzi..

Erox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo szukam ludzi do prowadzenia strony o wr (strony nie forum, nie ma nic o stronach w regulaminie)

,

szukam moderatora, newsmana, gościa od art, admina grafika kodera oraz graczy do klanu .

Kazdy musi znać dobrze wr.

strona skończona w 90% wr-ps.pl

pisać gg co chcecie robić na stronie i oczywiście doświadczenie i nick w grze i lv :)

Opublikowano

A co to jest jak nie reklama własnego forum ? Takie rzeczy rozsyłaj kolegom na gg. Mimo to, że nie podałeś linka to i tak zachęcanie do przejścia na inne forum. Regulamin się kłania.

@down To chyba nie potrafisz zinterpretować regulaminu. Czy MPC zajmuje się tylko cheatami ? Nie. Dlatego złamałeś regulamin mimo wszystko, myślę, że chyba go nie zrozumiałeś.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

to strona nie forum a o stronach nic nie ma i to nie jest o cheatach tylko o wr czytałem regulamin

Specjalista
Opublikowano

mogę zostać modem na okres próbny... fajnie m@niek sam łamiesz regulamin sygnatur więc proszę , nie wypowidaj się w tej kwesti.

1. Zabronione jest umieszczanie odnośników w sygnaturkach na zewnątrz forum. Dotyczy to w szczególności Programów partnerskich, allegro oraz innych form zarabiania. Za link zewnętrzny uważany jest również napis na obrazku będący częścią sygnaturki.

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano
5949826 <gg

LVL 11

raito: 3.40

Ratio chyba na hackach <_< Z pewnością Cię każdy kicka w roomie.

Ja bym mógł być moderatorem. W warrocka grałem 2,5 roku. Pół roku na hackach reszta skill :) GG 828754

@Edit

gram w wr już 3 lata i ciągle nowe konta. Na stronach znam się dobrze bo sam mam pare

Eee? noob? Grasz w wr 3 lata i ciągle nowe konta robisz? Nie chce łamać regulaminu choć to już zrobiłem, ale bym cie powyzywał z tego powodu :D

maybenow.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...