Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj zacząłem grać na tym serwerze, chciałbym wiedzieć jak mogę na nim zarobić na jakieś lepsze eq itp. Daję plusy/minusy. Dzięki z góry.

21bps1.png

Reklama.

Opublikowano

jak to proste zbierasz kase i ulepszasz eq nie wiem czy na metin5 są ulepszacze wdg mnie chyba do epików robisz dropka najpierw i główną postać bijesz główną postacią a dropkiem dropik kase i ulepszacze np albo kd ulepszasz i sprzedajesz drożej

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Wszelakie poradniki na temat zarabiania to żadna filozofia..

Pierwszy polski prywatny serwer był postawiony przez Raina.. czyli zarabianie to na każdym z tych serwerów to i expienie i dropienie drogich rzeczy..

Nie mam pojęcia jaki tam największy poziom jest, ale idź na monstery które są od ciebie ciut silniejsze.

Przy okazji chodź na jakieś bossy.

Viva Seniorita

Opublikowano

Z tego co pamietam. Gralem tam z 2 miechy temu i wbilem 95lvl.

Zajebiscie kasa szla w atlantydzie, a o wrozce, ktora jest na koncu nie wspomne.

Perly,kd,stalki,bronie,broszury, ktore potem sie opylalo na rynku.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Zrób surke ze skilami na P i jak najwięcej bonów w hp i int (jako dropka) następnie lecisz na atlantydę.

Na początku parę mobów, potem coraz więcej, aż ogarniesz największy spot i wróżkę.

Opublikowano (edytowane)

Proponuję ci robić misję u biologa , są za nie ciekawe nagrody ;]

Co do expa/dropu to jak wbijesz w m1 na misjach u biologa i metkach to od 70lv możesz zacząć expić w lochu pająków v2 , ponieważ w v1 są zombie i nie dasz rady ;D . Od 95 lv kasa i drop z metków na zombie 95 jest bardzo dobry , więc proponuję ci tam expić po wbiciu takiego lv.

Pozdrawiam Game Master Serwera Metin5

Edytowane przez Deflect

1294477714-U1.png

userbarcopy.png

34469.jpg

Jeżeli pomogłem , daj +

Opublikowano

Deflect ty masz GM na metin5 ? yyy... jaki niby nick

a co do tematu to idź do av1 tam dropi dużo rzeczy a jak już eq zrobisz z nieb łez dropnięte w v2 pająki idź na metki 95lv tam też ładne ulepszacze lecą a bon na te metki to an nieumarłych :)

1316203915-U255649.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...