Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB]-[SURV]Ono-Craft [Dedyk][No-WL][NoPremium]

mikiii123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszamy za Offline serwera... Już jest online.

P.S Lolee popraw prezke bo... Myślałem że zrobisz jakąś lepszą.

IP serwera: 79.133.200.52:22559

Forum serwera: http://ono-craft.com.pl/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Usunięto las, podziękujcie gimpowi który go 3-krotnie spalił, tak mnie wkur***, że nie wytrzymałem, NIE BĘDZIE LASU !!! NIGDY !!!

Zmiana planów, las będzie ale tak zabezpieczony że nikt kto na 100% nie spali.

Opublikowano

Umieszczenie linku do zewnętrznego forum w publikacji serwera spowoduje w kolejności :

1. Warn 5% - W przypadku dalszych oporów :

2. Warn 10% - W przypadku dalszych oporów :

3. Blokada konta na 7 dni + usunięcie publikacji serwera.

Odświeżam

Odświeżamy co 24h! :angry:

Opublikowano

@UP

Nie rozumiem dlaczego nie mogę umieścić linku do forum mojego SERWERA... Beznadziejna zasada swoją drogą.

Opublikowano

seven sie cały czas pi@#$$li z pluginami, przez co co chwile (dosłownie) trzeba się logować od nowa albo od czasu do czasu crash'uje server, a jak wiadomo jeśli przed crash'em się nie zapisze to po wznowieniu trzeba zacząć od ostatniego save'a, coś tam jest pobudowane, niemal brak lagów, serv ma dopiero niecały tydzień więc wpadnijcie za mniej/więcej pół roku dzięki seven'owi najmniej ogarniętemu adminowi jakiego widziałem, zamiast ogarnąć kogoś kto się zna na tym to uczy się metodą prób i błędów.

Opublikowano

Dragonzo, wczoraj serwer był wyłączany co chwilę ponieważ próbowaliśmy naprawić problem z pluginem Permissions, po 2 godzinach udało mi się wszystko zrobić, dzisiaj już takich rzeczy nie będzie.

Jeśli chcesz wiedzieć wczoraj był u nas ktoś kto zna się na serwerach MC oraz pluginach, ale on sam już nie wiedział co robić, więc czasami trzeba pomyśleć głupio czyli tak jak ja pomyślałem, a nie logicznie, i jak widać da się naprawić.

Wbijajcie na serwer, zapraszamy!

Opublikowano

jestem wkurzony mialem dzialke na starej mapce byla tam skrzynia w kturej byly 4 stacki zelaza 3 stacki zlota a teraz nic nie mam :angry:

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...