Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Dl][Priv] Metin2 Switcherbot v2

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj śmigał ;x dziś nie śmiga ( podobnie jak 11 listopada ) wiadomo coś na ten temat ?

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Tak, jeśli macie ten błąd :

przechwytywanieey.jpg

to nie wasza wina tylko serwera. Padmak narazie wyłączył cheat'a po ostatnim ataku na serwer ( przynajmniej tak zrozumiałem ) i jak już ktoś wcześniej napisał - trzeba czekać na wznowienie albo nową wersję. Więcej info na Home > www.padmak.de macie.

Opublikowano

@UP

Durchschnittsschaden- Średnie obrażenia

Masz w temacie podany link to przetłumaczonych bonusów by Pablito21

http://wklej.org/id/607335/txt/

Opublikowano

Siema mam problem zrobilem jak tam pisze i gdy naciskam zielona szczalke pierwsza to wyskakuje mi takie cos Die Datei''switchbotv2.dll'' existiert nicht! Bitte den Bot neu herunterladen oder die Datei ins Verzeichnis ''C:/Users/łukasz/Desktop/Gry/PandoraMT2/PandoraMT2'' kopieren!

Opublikowano

Na Xenoxie dziala trzeba odpalic przez klienta xenoxa i wszystko bd git mi przynajmniej dziala;p

Rozumiem Cie jesli chodzi o mnie ja gram tylko na Xenox wiec moge sobie pomarzyc o kamermodzie bo jest zabespieczony a ten programek nawet fajnie smiga na ww servie ;p co prawda z 5 godz juz zmieniam umki ale nie chca mi wskoczyc jak na razie 21+;/ no ale trzeba byc cierpliwym programek jest o tyle dobry bo jak ustawisz np umki 21 to znajduje tez i 21+ a przynajmniej na mniejszych sie tak zachowywal jak go testowalem ;p

Opublikowano

to dziala ladnie, losuje tylko jedno zasadnicze pytanie (dam plusa:)) - czemu nie zatrzymuje bnonow? czemu jest tam piec tabelek oznaczone od 1-5 slotow po dwie oznaczone slot 1 islot 2?

Opublikowano

to dziala ladnie, losuje tylko jedno zasadnicze pytanie (dam plusa:)) - czemu nie zatrzymuje bnonow? czemu jest tam piec tabelek oznaczone od 1-5 slotow po dwie oznaczone slot 1 islot 2?

Opublikowano

Nie chce mi sie czytac 7 stron spamu wiec napisze pewnie jakos ktorys z kolei - mianowicie jest taki problem ze to wgl prawie nie zmienia ... 1 zmiana na jakies 30 sec .... To ja sam zmieniam owiele szybciej ;> Pokazcie jak to ustawic zeby dzialalo w 100% i zmienialo jak najszybciej sie da ;>

叶是白痴

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...