Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Poty - 10k| beran-setaou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@refresh

@ExPuma12

Te potki 10hp już mam zrobione ale mam problem ze smokiem... używam clienta od XenoXMT2... i wkleilem te pliki do filezilli itd.. potem w mysql zrobiłem tak jak on kazał te vnum_level3 czy coś takiego jak on napisał.. potem robie REBOOT ale dalej nie ma skili... i pobrałem tego gotowca to były tam pliki monster root i effect... potem wchodze do pack clienta XenoXMT2 ale tam nie ma tych plików monster i effect... tylko root było(ale jak grałem na XenoXMT2 tak normalnie z kolegami to poślismy na smoka to smok miał all skile...) więc nawet jak bym nie wklejał tego to nie wiem czemu nie ma skili.... możesz mi pomóc???? PLS'ka

za pomoc + poleci przez 3 dni...

Pozdrawiam Cię,

Opublikowano

Problem rozwiązany! wystarczyło pobrać innego clienta ale mam 2 problem.... jak pobrałem ten gotowiec to tam był plik ,,monster2'' pobrałem go potem do pack wkleilem i smoka widze ale innych mobów z groty nie(te golemy w grocie widze ale te setaou nie widze..) kto mi powie czemuu tych setaou nie widze? za pomoc +

Opublikowano

no niestety tak to jest z gotowcami jeśli pobrałeś gotowca to tam był plik root to możliwe że npclist skopane

rozpakuj root i otwórz npclist.txt

i poszukaj id

2401

2402

2403

2404

i sprawdź jakie są przy tych id nazwy

jeśli nie ma wcale takiego id w npclist.txt

to musisz je dodać sam albo wziąć npclist.txt z innego root

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

ExPuma12

jak zadziała to dam edit.

@ExPuma12

ech nie działa ... wypakowałem root i tam były dopisane nazwy i id mobów :(( PLS NIE WIEM CZEMU TAK JEST :(

Opublikowano

@refresh

to pomoże ktoś? czemu jak pobrałem gotowca to widze tylko berana a mobkow w grocie(tych SETAOU) NIE?

help !

Opublikowano

Wartość potków zmieniasz w item proto popatrz na czerwoną miksturę dużą i znajdź gdzieś 1200 ; ).

I wgraj zapytania na nową potke ;p.

[TuT]Księgi U Nauczycieli.

http://www.mpcforum.pl/topic/458194-tutksiegi-u-nauczycieli/page__p__3264731#entry3264731