Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zmieniać server z powodu ludności czy grac dalej?

Czy Grać Dalej?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmienia? server z powodu ludno?ci?

• Tak - 50lvl mo?esz wbi? w 2 tygodnie
      1
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema od dłuższego czasu gram na s20 Endurion mam tam Bodego 53lvl Aura M2 Berek M6 Wir 16pkt

biolog pamiątki po demonie , takie sobie eq rib +9 sr 23% kd śmierci i potwora +3 żelek +9 ebo+9 smocza +9 buty 500pż branza z białego złota +6. I meczy mnie jedno na tym serwerze gra mało ludzi sami zobaczcie: http://imageshack.us...s/268/sklp.jpg/ (ch2 o godzinie 13) a jeśli gra mało ludzi to i ciężko się zarabia bo nie ma z kim handlować a i ceny są bardzo wysokie aura 100kk kamol 900kk (a na innych servach kamol 500-600kk aura 50kk tak więc można mieć dużo więcej aur za kamola). I teraz doradźcie mi czy grać dalej na tym servie czy robić sobie drugiego bodego na innym servie a tego sprzedać bo w końcu 50lvl można wbić w tydzień? za dobre wypowiedzi oczywiście +

Edytowane przez MASER133
Opublikowano

Nie dziw się że gra mało ludzi... Jest rok szkolny, zobaczysz ile dziś będzie osób na pewno więcej. Moim zdaniem zostań na serwerze, nie ma po co zaczynać gry od nowa.

Opublikowano

Tak jak upy piszą dobre czasy metina się powoli kończą na serwerach tych starych dalej można spotkać dużo ludzi w m1 , a serwery typu s10-s17 juz poszły w zapomnienie bo osoby tam grające przerzucały się na nowe serwery typu s23-25 , dlatego wyludnianie to coś normalnego . W sumie jak już grasz na tym serwerze mówisz ze pamiątki oddane to szkoda już tego konta , no chyba że masz jakichś przyjaciół co graja na innych serwerach i mógłbyś z nimi wspólnie pograć , jeżeli nie to nie ma sensu zmiany .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Jak bym miał taki lvl na PL to bym nie rezygnował ... To co, że mało ludzi gra.

Jeszcze trochę i na innych serwerach na PL też będzie mało ludzi grać przez serwery prywatne.

Graj Dalej ;)

Opublikowano

Jesli cjhodzisz do szkoly to nie zmieniaj serweru poniewaz pewnie bedziesz gral w wekendy i wtedy jest wiecej ludzi.Jesli masz duzo czasu w tygodniu to zmien serwer na S25 ceny boskie tam sa.

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano

Powinienes sie cieszyc ze gra malo ludzi.. Kiedys przyjda dni gdzie serwer bedzie tak zaludniony ze masakra. Poki masz wolne pole do popisu to jedz na metki... malo ludu to masz wszystko dla siebie. Napierdolisz 10 postaci w KU / KD i przyjda czasy gdzie na lajcei to wszystko sprzedaz z reszta w weekendy musi byc duzo ludzi.

Opublikowano

wiesz czym mniej osob gra tym mneij ksucia, fakt ciezko zarobic ale da się. jak bedzie malo co gral kto to i aura bd po 10kk;] a moze w koncu ceny wroca do normalnosci;]

ludzie nie graja bo nie stac ich na to. zmadrzeli by nie wydawac PLN na metina.

;]

Opublikowano

Niema sensu grać od nowa masz dobrą postać więc po co zaczynać wszystko od nowa...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...