Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupie koczkodana w czekoladzie

Art3fact

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj dostałem bana, bo była pogoda zjebana. Jak dostanę unbana, wyliże wam banana. Miałem screeny robione, w paincie przerobione. Wszedłem na aktywnym banie, dostałem banie. Admin to zobaczył, zbanować mnie raczył. I perma dostałem, aż się popłakałem. Teraz nie śpię po nocy, patrzę LoPeZ'owi w oczy. I wprost mu powiedziałem, że lizać pałe chciałem. A on powiedział, że na admina poleciał. Bardzo się zmartwiłem i konia zwaliłem. Tak się ucieszyłem, że znowu waliłem. Ale wracając do unbana, opierdole wam banana. Kiedy mnie odbanujecie, to zatańczę wam na flecie. A więc o unbana proszę, bo wam suty wytarmosze. Kończąc moją swietną mowę, dam w ofierze swoją krowe. Zajebiste ma wymiona, bo to krowa Gracjona. No i jeszcze powiem wam, zawsze wtedy kiedy sram, myślę o wysypisku, kiedy siedzę na śmietnisku*. Kiedyś chciałem tu admina, namówiła mnie Halina. Lecz podania nie złożyłem, bo akurat dupe myłem. Więc zrozumcie moją trwogą, ja bez westa żyć nie mogę. Kiedyś kupie sobie vipa, bo jest ze mnie niezła cipa.

Serwer wasz dofinansuje, bo mi w mózgu coś szwankuje. Pisze to już trzy godziny i wciąż siedzę u Haliny. Nagle słyszę, że z pokoju, "Kamil lody, chodź tu gnoju"! Kamil krzyczy wniebogłosy "Nie mam chuja! Same włosy!" No i słowo do Zagrama, klękaj kurwa na kolana. I przepraszaj chuju mały, co dostaje w zęby z pały. To już koniec opowieśći, Halinka mi suty pieści. Morał tej bajki jest krótki i niektórym znany, będę się wpierdalać na aktywne bany. Proszę o rozpatrzenie podania, z poważaniem Art3fact.

Dawac mi unbana na CS'a bo kurwa musze aimbota przetestowac.

Xfighter 9000 aimbot

Edytowane przez Art3fact

m-4765.png

406536805.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...