Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Facebook?

Dash

Czy nastąpi koniec Facebook'a?  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy nast?pi koniec Facebook'a?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widziałem takiego temu więc napiszę :P.

Kojarzycie grupę Anonymous ? Nie? A pamiętacie te lagi na mpc, i jak prawie przez cały dzień off było ?

Prawdopodobnie to ich sprawka.

Dowiedziałem się że chcą zniszczyć teraz facebook'a , tutaj taka polska wiadomość

Piszcie co o tym sądzicie, tylko bez spamu !

(na yt więcej filmików znajdziecie)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Buahahahahahahahaha, nie no kurwa pękam. Widzę to tutaj po raz 3. Ten filmik to fake jak cała ta akcja. Lagi przez nich? Gdyby oni zaatakowali mpc to przestało by istnieć. Jak ja widzę takich idiotów to mi się rzygać chce. Faktycznie idiotów teraz do metina biorą.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

To nie ma sensu, taki gigant jak FB ma po I zabezpieczenia lepsze od pentagonu, a po drugie 999999 kopii zapasowych. Za duża kasa, żeby sobie bimbać.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Buahahahahahahahaha, nie no kurwa pękam. Widzę to tutaj po raz 3. Ten filmik to fake jak cała ta akcja. Lagi przez nich? Gdyby oni zaatakowali mpc to przestało by istnieć. Jak ja widzę takich idiotów to mi się rzygać chce. Faktycznie idiotów teraz do metina biorą.

Zgadzam się :D

Jakby zaatakowali mpc to po to aby zniszczyć. Omg.

Pewnie kasiorę zgarną za wydanie bugów fb i tyle o.O

Opublikowano

A wytłumacz mi dlaczego kwejk, demoy, komixy itp były zaspamione obrazkami z instrukcją jak atakować forum ? o.O

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

LOL było już ze 3 razy i potem okazało się że to fake !!!! chyba ten temat do zamknięcia jest

PS: nie pisze się fejsbuk tak jak to kliku napisało tylko face book lub fack book zależy jak kto woli xD

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Czekam z niecierpliwościa, oby to nie był fake, bo wkurza mnie 10 zdjęc dziennie plastików, relacje z "melanżu" u ciotki czy pierd#@%ch filmach z yt

Opublikowano

Kurwa ci sie jeszcze tym podniecają.. Przecież anonimowi już 3 tyg temu odwołali atak.

"Zapowiadany na 5 listopada koniec Facebooka raczej nie nastąpi. Hakerzy zrzeszeni w grupie Anonymous napisali na swoim twitterowym kanale, że akcja o kryptonimie "Operation Facebook" jest organizowana tylko przez kilku członków organizacji, a zdecydowana większość Anonów jej nie popiera."

źródło: http://www.fejsik.pl/Hakerzy-jednak-nie-zniszcza-Facebooka-a2008

Opublikowano

Nie posiadam facebooka. Nie lubię takich masówek. Także... może sobie upadać. A co do MPCforum - gdyby to byli oni to teraz byśmy tu nie noł lajfili :)

Opublikowano

Znaczy atakować se mogą, ale zniszczyć się nie da. To tak jakbyś chciał zniszczyć internet -.- walka z wiatrakami.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Mieli go zniszczyć ale nie zniszczą poniewaz maja wazniejesze sprawy (czytałem nie chce mi sie linka szukać.) zniszczą go zapewne ale poczekamy na to jeszcze z jakis rok ;)Niech FB spłonie B)

A jeśli oni by na MPC weszli to w 2 minuty by MPC nie było oni potrafili cała firme Sony zgaśić na jakiś czas więc MPC to dla nich10 minut (::

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

kurwa, człowieku skąd ty się urwałeś. Czytaj oficjalny profil Anonimowych na twitterze, sami napisali, że to w nie ich stylu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...