Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. 5th slot'u w warrocku.

dawidsj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam pytanie co już napisałem w tytule tematu. Chodzi oto że mam premium silver i oczywiście dostałem 5th slota na 30 dni razem z silvem. Gdy zostanie mi np. 1 dzień do końca konta premium chciałbym kupić 5th slot na 30 dni ponieważ będę kupował mp7a1, scorpy, m14. fleshe, i dualki, a dlatego pod koniec silvera bo mam zniżkę w marketplace. Mniejsza z tym chodzi mi o ten 5th czy będzie można kupić ponieważ jest możliwosć wciśnięcia "buy" w item shopie (w grze). Na poprzednim item shopie się nie dało ponieważ bylo napisane że juz mam i nie dało się użyc wogóle tego "buy" , a tutaj się da więc niewiem.

Proszę o pomoc / odpowiedź.

Pozdrawiam dawidsj

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano (edytowane)

Hmm...od dawna we WarRocka nie gram, ale z tego co wiem, to możesz kupić 5 slot, jeżeli można i będzie on na kolejny miesiąc bez konta premium :)

Edytowane przez Syrians
Opublikowano

Wielkie dzięki za pomoc jednakże czekam na inne wypowiedzi i każdego wynagrodzę. Czekam na ludzi którzy są na bieżąco z warrockiem ;] Dla ciebie +'ik

49617363.png

Opublikowano

Raczej będziesz mógł, ale nie gdy zostanie ci jeden dzień tylko jak już ten 5th slot zniknie całkiem i wtedy powinna ci zostać premka np. na 14h(od zakończenia5 slothu). Nie jestem pewny czy tak idzie, bo ja nie miałem tyle kasy, żeby wypróbować.

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Ja miałem tak że 5 slot skończył mi się 2h przed upływem końca premium trochę chamskie a tak WG to jak masz silver to masz w IS wg taką zakładkę 5 slot o.O bo mi się wydaje że w tym nowym to wg nie ma

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nie nie będziesz mógł kupić 5 slotu. Jeśli masz choćby go na jeden dzień, to przy próbie zakupu 5 slotu pojawi Ci się komunikat, że przy takiej premce (czyt. u Cb silver) 5 slot jest za darmo.

Zawsze tak jest. Ile razy było tak z goldem na 3 dni, ludzie kupowali i chcieli sobie dokupić 5 slot na 30 i się nie udało.Tak samo będzie tutaj.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Niestety nie bedziesz mogl kupic.

5Slot dostales za to ze kupiles premke..

Lub moze bedziesz mogl kupic 5 Slot jak sie on skonczy ale nie jestem pewien.

Opublikowano (edytowane)

Wielkie dzięki za pomoc od wszystkich i tutaj odwołam się do: h4rdc0re988 i CODER_BEST Czy to prawda ze 5th skonczy mi się wcześniej i będę mógł kupic tego 5th ?? W item shopie mam co do minuty tak samo więc niewiem ;/ Bo kupuje sobie psc 50zł i chciałbym na enginera kupic m14,fleshe (to kupie sobie change 6th) i do tego mp7a1 na 3 slot a na 5th slot skorpy ... i tutaj mi sie ten problem cały budzi. A boję się dostać bana za np. 5th slot hacka. Co mi odpowiecie na to ? ;(( Oczywiście dla kazdego plusiki minusi jak kto woli, ;]

Przepraszam, niedoczytałem w item shopie !!!!!

Mój 5th slot kończy się 2h wcześniej ;d. Czy jest szansa na kupno go jak się skończy, a prema jeszcze będzie ??

Edytowane przez dawidsj

49617363.png

Opublikowano

co za g.... dobra dzieki za pomoc

Prosze o zamknięcie tematu

49617363.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...