Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu w wielu grach walczymy z niemcami/nazistami

Effx03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No czemu w wielu grach walczymy z nazistami/niemcami?

np.

The Saboteur

Medal of Honor Airborne (chyba)

wolfenstein

i dużo więcej tylko nie pamiętam tytułów :P

Ciekawe czy niemcy nie czują urazy xD

Moje zdanie xD

Zapierdolić te nazistow*kie szmaty xD

Jak jest taki 2 temat to sry xD

Prawdopodobnie mój xD

Opublikowano

@up swoj chłop

bo to gry z czasów wojny a wtedy sie nakurwiało w niemców?(wiem ze nie wszystkie som z wojny moze nwaet zadna bo nie gralem w te)

Opublikowano

powiem tak gry z czasów 2 wojny (cod,MOH itp.) to są oparte o historie bo na serio sie do nich napierdalało

lecz teraz w tych nowych grach BF3 COD MW3 to nawiązują do 3 wojny swiatowej pomiędzy Rosją a USA

moje bity elo

Opublikowano
The Saboteur

Medal of Honor Airborne (chyba)

wolfenstein

Wszystkie trzymają się tematyki II WŚ? Bardziej idiotycznego pytania nie dało się zadać?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Bo to gry powiązane z wojnami światowymi. Niemcy byli, są i będą faszystami a Polska pany !

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bo to gry powiązane z wojnami światowymi. Niemcy byli, są i będą faszystami a Polska pany !

Taaak ! Polska pany kurwa ! Najaralem sie szluguf od koleguf na podwurku i jestem pro koksem ! Mwuahahaha , LaYmeR pan , kazdy inny to chuj , rozumiecie ?!

@Top

Bo te gry sie najbardziej strzelaja , kazdy chce rozkurwic jakiegos niemca ...

Opublikowano

Bo Polacy się mszczą za to co Niemcy na zrobili -.-

Ludzie ogarnąć się za kilka osób będziecie cały naród niemców tak nazywać ?

Nie rozumiem waszego podejścia nie rozumiecie, że to nie jest tak...

Można to tak porównać, że np 100 polaków zrobi coś bardzo złego np zrobil nalot na jakieś miasto i już wszyscy polacy to zjeby?

nie owszem jest kilku tych złych zjebanych niemców, ale nie WSZYSCY!!

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Cod 4 Mw,world In Conflict też z czasów wojny światowej ?

Chyba was cos boli ...

a co do czego w tych grach walczymy przeciwko Ruskim ...

9368_gold.png

Opublikowano

nom, a czemu nie

A może Ciebie będziemy tak nazywać? To że Hitler na rozrabiał to nie wina całego narodu. Ludzie przestańcie żyć stereotypami

Strzelanki przeważnie są wojenne, a z racji, że mieliśmy już dwie wojny, to nawiązuje się do tego

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

Na podstawie Cioci Wiki

nazizm - hitleryzm totalitarna, rasistowska, nacjonalistyczna, antykomunistyczna i antysemicka ideologia Niemieckiej Narodowo-Socjalistycznej Partii Robotników (NSDAP). Niemiecka skrajna odmiana faszyzmu. Ideologia państwowa w czasie sprawowania władzy w Niemczech przez NSDAP w latach 1933-1945. Ideologami narodowego socjalizmu byli: Adolf Hitler (Mein Kampf) oraz Alfred Rosenberg i Joseph Goebbels.

W grach komputerowych zabija się tych o, to powalonych osobników aby jeszcze bardziej uczcić fakt zdobycia niepodległości przez niektóre kraje czy po prostu wygranie wojny. Również podobno właśnie takie gry jak podał autor tematu miały propagować nazizm i rasizm, ale jak wiemy , to były kompletne bzdury.

Nie ma nic lepszego od zabicia kolejny raz tego samego hitlerowskiego, pixelowatego pedała z krzyżykiem pokoju na głowie.

Więc temat przeze mnie zostaje wyjaśniony ;)

Na cześć BOOM Head Shootów hitlerowcą hip hip HURA!

Opublikowano

Powiem wam ze w 1944 roku niemcy spacyfikowali moja wioske zabijali wszystkich dzieci kobiet ciala wrzucili do rowu i spalili moja babcia to przezyla Jak bym spotkal takiego Jebanego Niemca niezle bym mu morde skasował

Opublikowano

Powiem wam ze w 1944 roku niemcy spacyfikowali moja wioske zabijali wszystkich dzieci kobiet ciala wrzucili do rowu i spalili moja babcia to przezyla Jak bym spotkal takiego Jebanego Niemca niezle bym mu morde skasował

Zapomniałeś dodać, że robili to wszystko pod przywództwem Hitlera. Jak by się taki niemiec zbuntował, to sam by mógł się pożegnać z życiem.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Mam ci kurwa znaleźć 10 takich historii tylko z pacyfikującymi Polakami ? Ciekawy jestem co wtedy napiszesz

Opublikowano

Bo do szwabów się łatwo strzela.

Nie uciekają xD

Co ja wam zrobiłem że 35%? Zdejmiecie chociaż 5%

DAJ O TO CO JEST TU ------------->

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...