Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 kawaly na rozluznienie przepony

Bartek.B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.

,,Przychodzi baba do lekarza i pyta w jakich porach pan przyjmuje on na to - W sztruksach xD "

2.

,,Kto chce być nożem ??? Ja nusz "

3.

przychodzi baba do lekarza z dwoma ptakami w nosie . lekarz pyta : co pani dolega. pacjentka : mam gile.

suchar z rana jak śmietana;)

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Rankiem po hucznej zabawie hrabia woła lokaja-Janie! Tak,jaśnie panie. - Czy u mnie w samochodzie drzwi otwierają się do góry? - Nie,jaśnie panie.-Cholera,znów przywieźli mnie w bagażniku.

---

Na lekcji biologii pani pyta Jasia,jaki pożytek mamy z gęsi? - Smalec-odpowiada Jasiu.- I co jeszcze?-Smalec.-Jasiu,na czym śpisz w domu?- Na łóżku.-A co masz pod głową? - Poduszkę.-A co jest w poduszce?.-Dziura.-A co wyłazi z dziury? - Pierze.-No właśnie,To powiedz Jasiu,co mamy z gęsi? - Smalec.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak idzie, to krzyczy jak stoji, to śmierdzi

Co, to jest?

Pielgrzymka :P

Opublikowano

to teraz Męski temat xD (Błagam Kobiety też znacie mnóstwo o nas , to niech i a cos o was napisze ) xD

no więc ...

Dlaczego Kobiety Malują się i perfumują?

- Bo są brzydkie i śmierdzą:P

Dlaczego Faceci nie mają cellulitu ?

- Bo nie ładnie wygląda :D

Czy istnieją brzydkie Kobiety?

- Nie, Tylko czasem wódki zabraknie:P

Pomogłem - Daj Plusa - to cię nic nie kosztuje.

Pomoc z zakresu Tibia/Metin2/Serwery Dedykowane/VPS/Hardware/Programowanie

Opublikowano

Kobieta stoi na parapecie otwartego okna na 18 piętrze i wrzeszczy do męża sitojącego za nią- mam cię już serdecznie dość ty nieudaczniku,śmierdzącz leniu,brudasie,za co się chwycisz wszystko popsujesz ,nie masz pojęcia o niczym,tylko byś leżał próżniaku,a poszukać jakiej roboty nie chce ci się,ciekawe co zrobisz,kiedy mnie braknie tu ośle jeden i przestań mnie wreszcie popychać.

----

Spotyka się dwóch kumpli - Jak leci? - Super.,tylko palce mnie diabelnie bolą.-A co się stało?-A,wczoraj na czacie mieliśmy imprezę i całą noc śpiewaliśmy.

----

Facet mając 20 lat kocha wszystkie kobiety.Mając 30 lat kocha już tylko jedną.A mając 40 lat kocha znowu wszystkie....oprócz tej jednej.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ up

Nie złe ;D

我是範林肯公園,演唱會在哪裡。

13.06.2009-Chorzów, Polska

17.06.2008-Bina, Czechy

27.06.2008-Berlin, Niemcy

02.08.2009-Grafenhainichen, Niemcy

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Malarz pojechał na plener w Tatry.Baca przygląda się jak maluje i mówi - No pac pan,ile to sie cłek musi namyncyć,jak ni mo aparatu.

-----------------

Przychodzi Eskimos do baru i mówi - kelner,whisky!. -Z lodem? - Nawet mnie nie wkurzaj!!.

-----------

Eskimos ciągnie na sankach lodówkę.Widzi go drugi i pyta - Po co ci ta lodówka?jest minus 20 stopni.? - A niech się dzieciaki trochę ogrzeją.

---------------------

Mąż dowiedział się o zdradzie.Wpada do domu i krzyczy - O ty wiedźmo!. Zdradziłaś mnie.Już wszystko wiem. -Na to spokojnie żona - przesadzasz.To w którym roku była bitwa pod Kunowicami??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zatroskana matka wchodzi do pokoju nastoletniego syna - powiedz mi,tylko szczerze synku,czy ty masz jakiś problem z narkotykami? - Żadnego mamo,dzwonię i przywożą mi,czego potrzebuję.

-------------

Synek wpada do pokoju,w którym siedzi ojciec i krzyczy.- Tato,tato w telewizji mówili,że wódka podrożeje.Czy to znaczy,że będziesz mniej pił???. - Nie synku, to znaczy, że będziesz mniej jadł...

---------------

Ojciec widzi,że jego nastoletni syn jest jakiś przygnębiony.Woła go i mówi - Stało się coś? Może porozmawiajmy jak ojciec z synem.-Lepiej tato,żebysmy pogadali jak ojciec z ojcem....

-----------------

Umierająca żona mówi do męża - chcę żebyś po mojej śmierci ożenił się ponownie. Na to zapłakany mąż - Kochanie, nie zamartwiaj sie tym.Ty tylko zrób swoje,a obiecuję,że o resztę już ja się zatroszczę...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...