Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin 2 się zawiesza..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z metinem otóż zostawiam fish bota i czasami gdy przychodzę zauważam że metin 2 cały się laguje to znaczy nie można zrobić dosłownie nic a w tle słychać tylko muzykę. Wchodzę przez kamer moda jak by co....Wie ktoś o co chodzi??. Proszę o pomoc~!

sygnaturacx.jpg

Opublikowano

Ja też tak miałem gdy metek był za długo zminimalizowany , zostawiaj go włączonego normlanie nie powinno być tego błędu .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Witam mam problem z metinem otóż zostawiam fish bota i czasami gdy przychodzę zauważam że metin 2 cały się laguje to znaczy nie można zrobić dosłownie nic a w tle słychać tylko muzykę. Wchodzę przez kamer moda jak by co....Wie ktoś o co chodzi??. Proszę o pomoc~!

Też tak mam, zapewne masz słabego neta/kompa.

Ja mam słabego i kompa i neta i tak też się dzieje po jakimś czasie afk. ;( Szczególnie w miejscach gdzie jest dużo ludzi.

Ale nei przejmuj się, mimo, że masz black ekran bota dalej działa (bynajmniej u mnie tak jest).

Opublikowano

Kompa nie mówię że mam dobrego ale metina ogarnia xD. Neta mam 4 MB. Faktycznie macie racje mimo że ekran się zawiesza to i tak łowi . Dzięki można zamknąć oczywiście każdy po +.

sygnaturacx.jpg