Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[prozba]Nie mam juz w co grac ;/

Dresiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Ludzi dzis mi się TOTALNIE nudzi nie mam w co grać może wy mi poradzicie w co grać tylko przez Internet a nie kupowanie itd za odp +/-

PS. W te juz grałem :

-WarRock

-Metin 2 Priv server PANDORAMT2

-Metin 2 Priv XenoXMT2

-S.T.A.L.K.E.R cien czarnobyla

-Cabal Online

-Mu Online

Opublikowano

Zamiast grać polecam ci w tym roku wziac sie porzadnie za nauke bo nawet nazwe tematu z bledem napisales '' proZba ''...

Ale jezeli dalej chcesz marnowac zycie i byc w przyszlosci bez wyksztalcenia to graj CS-a

Gość malutki688
Opublikowano

Zamiast grać polecam ci w tym roku wziac sie porzadnie za nauke bo nawet nazwe tematu z bledem napisales '' proZba ''...

Ale jezeli dalej chcesz marnowac zycie i byc w przyszlosci bez wyksztalcenia to graj CS-a

popieram kolege;] jak CI sie nudzi to mozes wyjsc na dwor...lub pograc z coda^^

Opublikowano

Ja mam taką fajną grę, która nazywa się nauka :)

W tej grze chodzisz sobą ( tak na prawdę sobą ) i idziesz do szkoły. W szkole gadasz z kolegami/koleżankami, a jeżeli zabrzmi dzwonek idziesz na lekcje słuchać nauczyciela i notować notatki :)

fochm.png

By me : (

Opublikowano

jak masz książkę od polskiego,ang,matmy,biologii,fizyki,chemii to tam jest płyta i sobie pograj w ciekawe gry :)

lub ta gra co @up polecam :)

moje bity elo

Opublikowano

ta, a teraz każdy będzie mu kazał lepiej się uczyć czy wyjść na podwórko, on chce se grać to niech gra, jego życie. Co do gier to np. Martial Empires to nie strategiczna online ale także godna uwagi. Jest wiele gier; prius online, aika online, dekaron, 12sky 2, eden eternal, flyff i inne. Ale mmorpg się nudzą. Jeszcze LoL albo podobna do tego gra heroes of newerth

fs.png

Opublikowano
Nie mam juz w co grac

To kurwa nie graj na sile no lajfie. Wykorzystaj ten czas chocby na cwiczenia, albo nauke.

everythingfou - sprawdź to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...