Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Pogaduszki z gm :)

MrwolfiMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś kiedy łowiłem na fishbotku zauważyłem gm który szukał botków moje głupie szczęście sprawiło że akurat byłem na metku i sprawdzałem ilość małż.Oczywiście pogadałem sobie z nim i było całkiem miło czytać jak on banował po kolei parę dzieci :PA oto screen że nie kłamałem i dowód na ta że z gm da się pogadać :)

http://imageshack.us/f/703/miligmowie.png/ daje link bo nie mogłem dać w img bo jest za duże ;p

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Stoi wam jak Gm wam odpisze na szept ? GZ .. nic tylko trzepac kapucyna

To na co jeszcze czekasz? :)

@ Team PL , to także ludzie , więc nie ma się co podniecać :)

Opublikowano

Rozbawiła mnie twoja 1 linijka " i jesteście inko gnito" omg :D a tak poza tym to nie ma czym się cieszyć, spytałeś gma na ile jest ban za fb i ci odpisał ale masz powód do dumy ...

Opublikowano

hehe ale bym się śmiał jakby właśnie ten gm pamiętał tą rozmowę, pamiętał twój nick i teraz przeglądał tą rozmowę xD. W skutek takich niefortunnych okoliczności na prawdę byś miał powód do dumy...

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

naprawde nie wiem czym się ekscytować... na S4 co wieczór pisałem z GM'ką i jakoś się tym nie jarałem... Można pisać o wszystkim , przecież to także ludzie , nie żadne maszyny...

Przecież Ty z tym GM'em wymieniłeś kilka słów , mało znaczących z resztą ;)

pozdro 600 =]

OndteAw.png

• 5 lat później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w koszu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...