Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Mini News)Nowe tło kanału CAE na YT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak więc CAE Zmieniło skina na youtube na taki podobny do tego jak ten kiedy właczamy combata.

Link do kanału: http://www.youtube.com/CombatArmsEUR

Dla mnie to wygląda lipnie przedtem było lepiej mozecie sie wypowiedziec.

Niewiem czy temat z sensem no ale moze to was zaciekawi

Edytowane przez nn49261111

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

gadanie o "skinie" profilu na YT - ale bezsens... no ale temat zostanie bo modki boją się zamykać teraz ... xD no cóż

jak Oni maja to porównać skoro nie wiedza jak wyglądało to wczesniej ?!

ogólnie to kuźwa mać jest takie tło i co z tego mi tam się podoba...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Tło takie sobie. Ale jaki ma to związek z CA? Brak. Kogo obchodzi jakaś skórka na yt?

Opublikowano

gadanie o "skinie" profilu na YT - ale bezsens... no ale temat zostanie bo modki boją się zamykać teraz ... xD no cóżjak Oni maja to porównać skoro nie wiedza jak wyglądało to wczesniej ?!ogólnie to kuźwa mać jest takie tło i co z tego mi tam się podoba...

Kto się boi ten się boi..

Powiem ci że temat bez sensu nie wnosi nic do gry.Wybacz:)

Eot

Opublikowano

Kto się boi ten się boi..

Powiem ci że temat bez sensu nie wnosi nic do gry.Wybacz:)

Eot

MPC jest to forum dyskusyjne -_-

Temat dotyczy czegoś związanego z CA więc masz to pozostawić i dać im szanse dyskutowania dobrze?

Ostatni raz otwieram po tobie topiki ,..

9368_gold.png

Opublikowano (edytowane)

tomek@ Pisze w porywach chwilii każdy mój temat to "jebany spam" Przejżyj moje tematy ja w nich żadnego spamu nie widze a moje odpowiedzi nie mieszczą sie w 1 zdaniu tak jak twoje.I co w poscie napisałeś?Coś do omka i o spamie.Jak do tematu sie odniosłeś? Na 2 raz pierdolnij sie w czoło zanim cos napiszesz.

BTW.To mój 1 "moim zdaniem" Niewypalony temat napisałem na koncu ze nie wiem czy sen było go zakładac a jak sie nie podoba to closed i kosz.

PokerFace czy jak ci tam nie ma to jak dawać mi - przy kazdym poscie.. Widać ze głupi jesteś ^^ Od teraz z takim braniem moge - zbierac <3

Edytowane przez nn49261111

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

tomek@ Pisze w porywach chwilii każdy mój temat to "jebany spam" Przejżyj moje tematy ja w nich żadnego spamu nie widze a moje odpowiedzi nie mieszczą sie w 1 zdaniu tak jak twoje.I co w poscie napisałeś?Coś do omka i o spamie.Jak do tematu sie odniosłeś? Na 2 raz pierdolnij sie w czoło zanim cos napiszesz.

BTW.To mój 1 "moim zdaniem" Niewypalony temat napisałem na koncu ze nie wiem czy sen było go zakładac a jak sie nie podoba to closed i kosz.

PokerFace czy jak ci tam nie ma to jak dawać mi - przy kazdym poscie.. Widać ze głupi jesteś ^^ Od teraz z takim braniem moge - zbierac <3

Widzę podejście do flamewar'u.

Masz szczęście,że sie to nie rozwinęło bo dostał byś 3 dni bana ...

Topic zamykam aby zapobiec waszej kłótni,która znając życie by się zaraz rozkręciła ;x

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...