Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiatraczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pop problema moze pomozecie

Więc wlaczam sobie mojego laptopka ok wiatraczki kręcą sie ostro po minutce jusz wolno a procek sie grzeje czasem gdy procek na maxa sie rozgrzeje kreca mocniej asz ochlonie i spoworotem wolno czasem nie zdaza sie zakrecic a komp pada jest jakis program ktory zmuszalby wiatraczki do krecenia sie gdy procek osiagnie okreslono temperature..... Slyszalem o programie SpeedFan jest bezbieczny??

Opublikowano

kup normalnego pc (jedyne wyjscie) mialem laptopa wczesniej i spalilem w nim plyte glowna wlasnie przez granie. laptop grzal sie na potege az w koncu padl. laptopy nie sa do gier ;d

Opublikowano

ja pojechałem do pierwszego lepszego serwisu i mi podkrecili to.. i też działa jakoś działa ale działa..;] a zalaciłem 240zł chyba.. więc polecam zamiast kupno nowego PC

.

Opublikowano

moze masz zakurzone wez je przeczysc i po klopocie

ja tak zrobilem za pierwszym razem teraz zmienilem kompa i chlodzenie

i takie cos dala ciebie podpowiedz jesli masz mozliwosc to kup sobie normalnego kompa i chlodzenie azotowe nie ma problemy z tym wtedy komp sie juz nie grzeje jedyny mankament to to ze trzeba wymieniac pojemniczki i to chlodzenie jest dosc drogie ale polecam to osobom wu ktorych nie jest krucho z kasa :):):):)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano
moze masz zakurzone wez je przeczysc i po klopocie

ja tak zrobilem za pierwszym razem teraz zmienilem kompa i chlodzenie

i takie cos dala ciebie podpowiedz jesli masz mozliwosc to kup sobie normalnego kompa i chlodzenie azotowe nie ma problemy z tym wtedy komp sie juz nie grzeje jedyny mankament to to ze trzeba wymieniac pojemniczki i to chlodzenie jest dosc drogie ale polecam to osobom wu ktorych nie jest krucho z kasa :):):):)

poco kompa że chyba sprzeda laptopa..;p a serwis daje jak wspomniałem 240zł i wszystko chodzi;p

.

Opublikowano

Spróbuj z tym Speed Fanem.

On też może trochę je podkręcić, zanim pojedziesz do serwisu to spróbuj.

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
Opublikowano

ja bym polecił to co KOKER, kup desktop, miałem podobny problem z chłodzeniem lapka, oddałem go na 2 dni do serwisu i jak nowy chodził, ale po 2 miesiącach znów było to samo. :)

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)