Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Znikające PP19 Scorp Mod

kevery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey.

Moje pytanie na dziś :

Czy jeśli nie kliknąłem "reward" przy PP-19 Scorp Mod w 5-shot to jest szansa, że mi zniknie?

Patrzylem wczoraj wieczorem, jeszcze byla możliwość kliknięcia.

Dzisiaj chcę sobie aktywować, ale sie nie da.

Klawisz "Reward" świeci się na szaro.

Wiecie, co się stało?

Będą +/-

People call me Avi.

Friends call me Uncle Avi.

pwned3.jpg

Opublikowano

Uuu lul ale failed... Niewiem moze to taka sytuacja jak w inboxie z inboxa po 1 dniu znika to moze nie mozna tak trzymac broni bo tez zniknie? Nie jestem pewien ale to chyba jedyne irracjonalne wyjście inaczej byc nie moze o.O O.o

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

No bez żartów...

To PP miało jakiś inny termin znikania? Bo reszta jest na swoim miejscu...

People call me Avi.

pwned3.jpg

Opublikowano

Nexon wyraznie napisał że można broń albo ubranie trzymać w inbox aż do końca ewentu ..

Ale może ktoś ci się zalogował na konto i je usunoł?

Ale jest możliwość że pp ma ograniczony czas ..;]

Opublikowano

Każdy item można odebrać nawet w ostatniej minucie przed kolejnym patchem/resetem ruletki :)

Sam zanim otwarłem vesta itd czekałem prawie 6dni ale nie ustrzeliłem całej ruletki więc w sprawie

PP19 ci nie pomogę ! Moim zdaniem powinno być tak że każda broń można trzymać ustrzeloną na ruletce

ile się chce i powinien to być jednakowy czas :rolleyes: popytam jeszcze znajomych po jakim czasie otwarli

bronie itd i napisze B)

sygnayr.png
Opublikowano (edytowane)

Nexon wyraznie napisał że można broń albo ubranie trzymać w inbox aż do końca ewentu ..

Ale może ktoś ci się zalogował na konto i je usunoł?

Ale jest możliwość że pp ma ograniczony czas ..;]

Gówno Prawda Broń czy ubranie z 5 -shota ma date wygaśnięcia Expiries czy jakos tak.Broń otworzona i wysłana do inboxa znika po 1 dniu chyba ze ją aktywujesz ..

Sam wpadłem w taką płapke ze trzymale wszystko w inboxie i wszystko znikło...Pech na 2 raz bede myslał co do tematu to nie mam pewnosci powinienes móc kliknac reward..

Ale co do inboxa po 1 dniu bron znika.

@ Down ja wiem o inboxie pisałem do Strucela czy jak mu tam a co do tego przypadku to naprawde niczego pewien nie jestem..Zapytam sie kolegów w grze wieczorkiem x3

Edytowane przez nn49261111

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Mi się wydaje, że w tej ruletce nieużyte rzeczy to mogą zniknąć tylko te po prawej - za numerki, czyli 200% exp passy, 30 r tokenów, pp19, w sumie by się zgadzało bo mi kiedyś znikły tokenki :D no a z inboxa rzeczy znikają po 1 dniu.

Opublikowano (edytowane)

Dobra, dzięki wszystkim za pomoc..

Macie +/-.

Edytowane przez kevery

People call me Avi.

pwned3.jpg

Opublikowano (edytowane)

Widzę że nikt z was nie ma pojęcia o co chodzi ;) .

Jeżeli ten napis był wcześniej podświetlony i nie możesz aktywować Scorpiona, wystarczy że otworzysz jednego 5 shota i ten napis będzie podświetlony, miałem dokładnie to samo. Nieważne jaką liczbę wylosujesz, kup 1 szary klucz i spróbuj na pewno pomorze.

Edytowane przez Flinn
Specjalista
Opublikowano (edytowane)

Tak, ale ja tego nie mialem w inboxie...

to jest bug, jak trafisz wszystkie numerki to możesz wcisnąć REWARD na PP19, ale jak zmienisz server lub wylogujesz się to już nie ;<

ale jest na to sposób, w chwili kiedy chcesz wziąć PP kupujesz 5-shota i używasz go, wtedy Ci się odbuguje

PS. nie można kilka razy tak robić, raz odbierzesz to za 2 5-shotem się znowu nie odblokuje ;P

na 100% pomoże ;)

@esquiss: nie ma to jak napisać to samo co ktoś inny i nabić sobie posta...

Edytowane przez EPE

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

zeby odsyskac to PP ktorego nie odebrales otwieraj jescze 1 5 shot case i bedzie sie swiecic REWARD :D mialem tego buga tez :D

054p.png

Zbieram TYLKO +