Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pytanie)Lt+ QR itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aloha nie znalazłem takiego tematu więc zakładam.Chciałbym poruszyć temat " kickania za lvl" Np. teraz na niektorych roomach mozna zauwazyc napisy CPT+...Jeśli wejdzie mniejsza ranga podczas gry a elite ją kicknie to elite moze zostac oskarzony o Abusing? Za najbardziej dokładne odpowiedzi sypne plusikiem ^^

<nawet ja wszystkiego o tym Combacie nie wiem...> xD

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

No to jest bardzo kontrowersyjne pytanie..

Jak dla mnie podchodzi to pod "Abusing" ponieważ nexon daje zasady a nie gracz..To że jest napisane "Cpt+" na roomie to nexon sie na to nie patrzy..KICK za nic=ban jak dla mnie ..

Opublikowano

a dla mnie jak pisze CPT+ to CPT+ i tyle..może ktoś nie chce grać z nobami np QR pół godziny..a z CPT+ skończy 9 rund w chwile... po to są elite/super moderator żeby kickać graczy..

ehh.:)

Opublikowano

Kontrowersyjne tematy to moja specjalność ;))

Ps. Chyba masz racje chociaż.... Nie spotkałem sie z takim reportem nie da sie zauwazyc ze 90% reportów za abusing to czyste faile koles nie zdazy walnac skrina przed wywaleniem go z pokoju przez elite moderatora no chyba ze wywala go zwykły gracz nie elite czy Super elite.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Kiedyś zanim jeszcze wbiłem maja2 też miałem ten dylemat i pisałem do nexona!

Odpisali że jeżeli zasady obowiązujące w pokoju są uwzględnione w jego nazwie to

kicknięcie gracza jest dozwolone i nawet w przypadku zrobienia przez niego video

nie jest to banowane ;) Dlatego wszyscy piszą w nazwie rooma od jakiego lvl ludzie mają dochodzić

Muszę się przyznać że jak gram QR to sam w nazwie rooma zamieszczam 2LT+

A i tak większość ludzi nie potrafi czytać ... a potem płacze że wylatuje z rooma <_<

sygnayr.png
Opublikowano

Za to po prostu nie ma żadnego bana. Pisze "2lt+" to może kicknąć poniżej 2lt. "no flame" może kicknąć flamera. "no spec" spec=kik, "no noobs"-cry, shot mines, spam, afk etc. kick. Jak pisze w roomie to nie jest to abusing. Na np. bl/cf to pisał elitek w roomie, jego tzw "zasady" gdy room był full, no ale na qr to raczej jest zbędne..ciągle ktoś wychodzi/wchodzi xD

Specjalista
Opublikowano

coś ty! za takie coś nie ma bana, ban jest jedynie za to jak kicknie na przykład ostatniego typa który jest zoombiakiem żebyu szybciej runde skończyć, albo jak zarazisz go a on cie wypierdoli

"MY ELITE, MY RULES" - kojarzysz taki tekst, masz elite to Ty ustalasz zasady, CPT+ to CPT+ i może kickać każdego kto tego nie ma

a za kickanie bez powodu też nie ma bana tylko trzeba kickać za other ;)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Po to jest elite zeby wywalac ludzi a wkoncu jezeli piszesz +2lt to ostrzegasz ze jak nie bedzie miec tego lvl to leci napisales wczesniej zanim dolaczyl do gry zakceptowal twoje warunki przed gra wiec mozesz robic co chcesz ;)

-Ushio.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...