Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce zagrać na cabalu ale nic o nim nie wiem jak możecie dajcie link do jakiegoś tuta o cabalu żeby można było coś się dowiedzieć daje +iki :)

imetin_logo.png

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Poradniki są ogólnie przestarzałe, ale sens prawie wszystkiego się nie zmienił (reszty można się domyśleć lub też poszukać na forum ew. w ostateczności zapytać na mpc)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano (edytowane)

Nie jestem modem nie jestem nawet starym bywalcem ale czy za takie nazwy tematu (nie mowiac o tresci..) nie powinno byc warna s ;s?

Edytowane przez Osinex
Opublikowano

Co do tematu:

Jest kilka niepisanych reguł w grze..

Kiedy dobijemy 50lv piszemy na shoucie ze taka i taka profesja potrzebuje gildii, nawet jeśli odezwie się gildia słaba, to i tak znajdzie sie w niej choć jeden gracz skory do pomocy ;)

Jesli to twoje pierwsze MMO to strona podana kilka postów wyżej jest jak najbardziej na miejscu.. Jest tam mini słowniczek skrótow typu - PvP PvE Dmg AoE - i inne przydatne skróty.

@up

Jest mi cb żal ;) Serio współczuje bo na ten dział dziennie chyba przypada kilka tematów zatytuowanych - "Pomoc" "Help" "Problem" .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...