Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc]Nie dzialaja mi cheaty itp HELP!

cookiePotfur44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dobry mam takiego problema. A mianowicie chce grac na hackah w warrocka. Mam pare injektorow dzialajocych i wszystkie uzywalem ale zaden hack mi nie dziala. Wygloda to tak:

Odpalam injectora a koo niego dlka hacka nazywaja sie tak samo. I odpalam WarrockLauncher klikam start i mi sie robi hack shield w tym czasie injectory robia jakies bledy i sie wylaczaja albo sie wylaczaja i dupa a warrock sie po paru chwilach wlocza. A jak uruchamiam Warrock.exe to mi sie ni eodpala tylko blod sie pojawia excute parametra error. I injector tak samo robi jak wczesniej HELP!!! Mam viste home premium 32 bity i antyvira Microsoft Security Essentials ustawilem zeby nie usuwal warrock.exe

PS:Soory za pisowni pisalem na szybko i jestem dyslektykiem.

MOJE GG:31858830

Edytowane przez cookiePotfur44
Opublikowano

Dzięki dotrzymam rad panowie. I jeszcze jedna sprawa mozecie polecic dzialajocy injektor i hack dzialojocy po aktualizacji light house?

I jezeli menu hacka w grze sie ni eotwiera co zrobic? Cos nacisnac?

Opublikowano

@UP nie widzisz, że autor ma dysleksje ?

Widzę, że wyjaśniony temat i zamykam bo nie chce, aby autora tematu czepiali się przemądrzali użytkownicy.

1365881062-U68160.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...