Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

porpozycja dla was

iFluQs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem zaproponować wam serwer minecraft który nie będzie taki jak inne czyli dostajesz dzialke 2x2 i masz się tam gnieździć. Nie tym razem. Na moim serwerze

będziesz mógł mieć działke dużą (w granicach rozsądku). Ludzie utrudniający gre będą natychmiast banowani. A surowce będziesz musiał zdobywać sam.

Mam 14 lat i moje kieszonkowe nie jest tak ogromne żebym mógł sam wykupić serwer. dlatego prosiłbym was o wpłacenie niewielkiej sumy na utrzymanie serwera.

Nie musicie się martwić że wasze pieniądze pójdą na marne i stracicie pieniądze i nawet nie zagracie sobie na serwerze.Na serwerze tak że będzie WH żeby uniknąć

graczy utrudniających gre . prosze doładowywać serwer pod tym adresem http://craftserve.pl/s/5510#doladuj

aha zapomniałem dodąć jak bedzie duże zainteresowanie serwerem zostanie powiększona ilość slotów

Opublikowano

chodzi o to że dzieki dotacji będo mogli grać na serwerze gdzie będą mieli odrazu duże działki ile będą juz potrzebowali (oczywiście bez przesady) a nie że wchodzą na serwer gdzie dostajesz działke 2x2 a za działke 3x3 płacisz sporo kasy.A ja tylko prosze. Jeżeli ma ktos możliwosc wpłacenia jakiejś małej kwoty na serwer niech wpłaci reszte ja dopłace

chodzi o to że dzieki dotacji będo mogli grać na serwerze gdzie będą mieli odrazu duże działki ile będą juz potrzebowali (oczywiście bez przesady) a nie że wchodzą na serwer gdzie dostajesz działke 2x2 a za działke 3x3 płacisz sporo kasy.A ja tylko prosze. Jeżeli ma ktos możliwosc wpłacenia jakiejś małej kwoty na serwer niech wpłaci reszte ja dopłace

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...