Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MW2 czy BlackOps?

CoD BO - CoD MW2  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co jest lepsze?

• Call of Duty Black Ops
    • Call of Duty Modern Warfare 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam pytanie dotyczące gier z serii Call of Duty. Którą grę lepiej kupić Black Ops czy Modern Warfare 2? Dodam tylko, że posiadam Modern Warfare 2, ale Steam mnie zbanował (nie używałem hacków :/) i nie mogę grać przez multiplayer.

Oto parametry mojego kompa:

Procesor:Intel Pentium E6500 Dual Core, 2,93 GHz, 2MB Cache (dwurdzeniowy)

Karta Graficzna:Asus ENGT240 GeForce GT 240 CUDA 1GB (128 bit) DVI/HDMI

Pamięć: 2 GB RAM

Płyta Główna : ASUS P5P43TD PRO, P43/ICH10, DualDDR3-1333, SATA2, GBLAN, EPU, ATX

Dysk Twardy: 500GB

Proszę o pomoc w dokonaniu wyboru.

P.S. A może poczekać na Call of Duty Modern Warfare 3?

Opublikowano

MW 2, Black Klops będzie ci się Tnąć przy 2gb ramu nie wspominając już o MW 3 ( Chyba że będzie bd. optymalizacja)

Chyba wybiorę MW2, ale co do BO to ściągnąłem Black Opsa ze Steama (jest jakaś promocja, weekend z darmowym multiplayerem) i gra mi się wogóle nie tnie. Co do tematu zdecydownaie prowadzi MW2, więc chyba je wybiorę.

Opublikowano

jak chcesz sie skupic na multiplayer to polecam battlefield bc2, na allegro masz cd key za marne 20zł.

black ops wg. mnie ma chujowe multi, pogralem 30minut i wylaczylem.

Opublikowano

jak chcesz sie skupic na multiplayer to polecam battlefield bc2, na allegro masz cd key za marne 20zł.

black ops wg. mnie ma chujowe multi, pogralem 30minut i wylaczylem.

Tak, tak, właśnie chodzi mi o multiplayer, posiadam Bad Company 2, jednakże nie za bardzo umiem w to grać (zawsze grałem w CoDa), a Black Ops rzeczywiście ma głupie multi, przed chwilą grałem(wczoraj się jarałem, że przynajmniej na 2 dni będę miał Black Opsa) i wyszedłem, bo mi się nie podoba.

Opublikowano

Fabuła jest śmieszna w obu grach, lepiej pograj se w Flashpointa, to nie jest kolejna bezsensowna napierdalanka bez celu, bez taktyki, w której zapieprzając przed sie

Opublikowano

Ok, moja decyzja już zapadła. Nie kupię NICZEGO, choć miałem zamiar kupić MW2. Dowiedziałem się o czymś takim jak AlterIWNet do MW2 i do AlterOps, który niedługo będzie dostępny dla wszystkich, więc nie kupuje nic. Odłoże sobie kase na Fife 12 :D . Dzięki wszystkim za pomoc