Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administratorzy to złodzieje?

puhstyks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tak, zapewne mój temat zostanie wyrzucony zanim ktokolwiek go zobaczy, ale ja i tak ponownie go tu będę wstawiał, aż do skutku.

Sprawa jest taka: ostatnio zaczęły się włamania na konta Polaków, którzy mają high LVL. Zauważyłem, że każdy temat z tej strony w którym podany jest jakiś hack, zostaje automatycznie usunięty a użytkownik zbanowany, po czym tego samego dnia, lub następnego, odrazu pojawia się ten hack wystawiony przez ekipę forum MPC.

Moje pytanie brzmi więc: dlaczego usuwacie czity wstawiane przez ludzi a do swoich doklejacie keyloggery i inne gówna? Przecież to jest śmieszne z waszej strony.

Czekam na odpowiedź i pozdrawiam,

Puhstyk.

Opublikowano

Powinieneś dostać od razu bana za oszczerstwa. Hacki które są wstawiane przez ludzi, to najczęściej jeden wielki syf. Powiedz mi kiedy wrzuciliśmy jakiegoś hacka który był kilka dni wcześniej udostępniony? Nigdy, a jak był wrzucony, to był oczyszczony z syfu i było o tym wyraźnie napisane w poście!

To że Polacy tracą konta, to szczerze mnie to gówno interesuje. Jak wpisali w google "mu hack", weszli na jakąś stronkę i pościągali to i owo to mają skutek przyczyny....

Zobacz w ogóle jakie hacki są u Nas udostępnione! Są one dostępne na necie, tyle że u Nas masz pewność że pliki są czyste, bo jak jest jakieś podejrzenie to od razu to sprawdzamy....

Tak więc, uważam że pierdolisz głupoty i obraziłeś mnie, Kokosza, Lodiego i całą ekpię MPCForum.

Powinienem zamknąć temat, ale tego nie zrobię. Chcę zobaczyć co napiszesz.

P.S.

Wraz z całą ekipą MPCForum czekamy na przeprosiny!

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Puhstyks powiem jedno żal mi ciebie bo widać że nie znasz regulaminu, a jest w nim wyraźnie napisane wszystkie pliki ściągasz na własną odpowiedzialność więc to już chyba coś mówi. Na forum mamy 3,927 użytkowników z czego z 1200 może jakoś regularnie odwiedza nasze forum i tak jest bardzo dużo, bo ekipa mpcforum wliczając wszystkich moderatorów i adminów liczy około 40 osób. Staramy się wybierać osoby które widać że coś potrafią i niosą pomoc na forum. Więc jak dotąd o ile pamiętam zdarzył się jeden przypadek gdzie moderator wrzucał linki z wirusami ale został on automatycznie zbanowany. Staramy się zapewnić wam jak największy komfort pracy na forum, więc nie pierdol mi że jakiś administrator czy moderator wrzuca wirusy do pliku bo to jest nie możliwe. A jeżeli twierdzisz nadal że tak jest napisz do mnie PM lub do jakiegoś Administratora podaj konkretnie nazwę danego użytkownika i temat gdzie takie wirusy "są". I tak jak powiedział Ziomal, czekamy aż oficjalnie przeprosisz ekipę MpcForum.

Pozdr, Seldek

Opublikowano

puhstyks

Forum zostało stworzone właśnie po to, aby były na nim tylko czyste cheaty. Zazwyczaj do cheatów są dołączane źródła ( AutoIT ), żeby nawet każdy sam mógł sobie je przekompilować. Z osobami z działu MU ONLINE ( lodi, Ziomal ) współpracuję od ponad roku i ręcze za nich głową. Poza tym gwarantuje Ci to, że Ziomal i lodi to autorzy najbardziej popularnych hacków do mu , jakby chcieli opędzlować konta użytkowników ich softu, to całe mu by chodziło na golasa.

Pozdrawiam i zachęcam do poszerzenie swoich informacji na temat tego co się dzieje na forum. Jeśli znajdziesz keyloggera, to napisz - na pewno zostanie usunięty.

Ps. Nie raz było tak, że pomagaliśmy namierzać osoby okradające konta, niektórzy w ogóle nie potrafią tego docenić.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Popieram :)

a co do ostatnio okradanych kont wyplynela jakis czas temu jedna z 1 versji botka zmieniajacego caly swiat mu

tak sie sklada ze ci co to crackneli BR przemysleli dokladnie sprawe i dolaczyli do softu dokladnie 2 keylogerki

odrazu zaznacze ze niesa one wykrywalne w zaden sposob przez antuvirusy gdyz niedzialaja standardowo jak wszystkie keylogerki !!!! informaja jest wysylana za posrednistwem samego klienta mu a nie przez jakies maile czy porty niezwiazane z samym klientem mu wiec jest to bardzo niebespieczne i prawie niemozliwe do znalezienia przez normlnego gracza lub botera

a wszystko opiera sie na tym ze cos jest platne (ale mozna miec za free jak to wiekszosc Polakow uznalo juz za standard )

pozdrawiam

Opublikowano

najlepiej niech zrobią włam do siedziby k2 wyjeb** all acc i będziemy grac od nowa ale super by było = ]

P.S

Z tymi przeprosinami to się zgadzam znam lodiego niedokładnie osobiście powieżałem mu już nie raz acc i jest takie jak było więc Lepiej streśĆ dupe i przeproś ich wszystkich ...

Opublikowano

a ja proponuje Ci ziomal sprawdz jego ip i zobacz jakie jeszcze inne ma konta ^^ ciekaw jestem kto to taki tak naprawde ;p

Kodeks Karny, Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

POMYŚL PRZED WYSŁANIEM KEYLOGGERA LUB UMIESZCZENIEM GO NA TYM FORUM :)

Opublikowano
hihi niech zgadne dostal bana ^^ ?

Nie, nie dostał. Po prostu jego zadaniem było obrzucenie błotem MPC... Pewnie ktoś z konkurencji, ale nie będę się nawet odzywał...

a ja proponuje Ci ziomal sprawdz jego ip i zobacz jakie jeszcze inne ma konta ^^ ciekaw jestem kto to taki tak naprawde ;p

To było pierwsze co zrobiłem. Oczywiście jest to Neo, jedyny użytkownik z tym IP to puhstyks i jedyny post napisanego z tego IP to właśnie jest jego plugastwo....

Ogólnie śmieszą mnie tacy ludzie, ale cóż. Nic na głupotę nie poradzę.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

To znaczy wiesz, ja tam nie chce być niemiły, ale póki co to tylko Ty mnie obraziłeś.

Nie, nie jestem z żadnej konkurencji, no, może kiedyś - jak jeszcze forum al0tha istniało.

Póki co to nikogo nie będę przepraszam, powiedziałem tylko jak jest.

I zobacz sam, kto tu jest głupi, skoro nawet nie wiecie jak wykryć inne konta na forum - być może przejrzyj całą maskę sieci? ;)

Opublikowano

puhstyks wiesz nikt tu nie chce Cię obrażać tylko niestety tylko ty masz w głowie nie poukładane... Wiesz że jeżeli kogoś oskarżasz musisz mieć jakieś dowody a to że ty jakieś historyjki sobie wyssiesz z palca to wiesz co....

Opublikowano
To znaczy wiesz, ja tam nie chce być niemiły, ale póki co to tylko Ty mnie obraziłeś.

Nie, nie jestem z żadnej konkurencji, no, może kiedyś - jak jeszcze forum al0tha istniało.

Póki co to nikogo nie będę przepraszam, powiedziałem tylko jak jest.

I zobacz sam, kto tu jest głupi, skoro nawet nie wiecie jak wykryć inne konta na forum - być może przejrzyj całą maskę sieci? ;)

Haha, teraz gościu mnie rozwaliłeś na łopatki :) Napisałem dokładnie w poprzednim poście że masz Neo, czyli zmienne IP. (chociaż zdarzają się ludzie z Neo którzy mają wykupione stałe IP)

Więc jak mogę znaleźć inne konta? Zastanów się, bo nie jesteś jedyną osobą na forum z Neo w "plecaku"...

Obraziłem Cię? Interesujące... Podaj mi cytat, to Ci przyznam rację.

Pozdrawiam

P.S.

Kiedy znowu pojawisz się na forum? Za tydzień? Dwa?

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Hehe, widocznie mało wiesz o puli adresów.

Racja - mam zmienne IP, ale maska sieci (chodzi mi o początkowe trzy cyfry tj. np. 86.2.xx.xx) nie są zmienne, więc znaleźć inne konta z mojej maski sieci = z mojej okolicy to nie problem. Ale mniejsza z tym ;)

Gdzie mnie obraziłeś?

Już cytuję, np. tutaj:

"Ogólnie śmieszą mnie tacy ludzie, ale cóż. Nic na głupotę nie poradzę."

"Tak więc, uważam że pierdolisz głupoty"

No wiesz co, od razu bulwersa złapałeś, a ja przecież nic takiego przykrego nie powiedziałem. :)

Powiedziałem tylko prawdę - osoby które dobrze kodzą np. w delphi albo c, i robią coś za darmo prędzej czy później wpadną na pomysł żeby opędzlować te konta, które używają ich czitów.

Teraz zresztą z niewykrywalnością to nie problem - wystarczy prosty rat, zbindować to z hackiem, ewentualnie dorzucić do tego downloadera i skompresować themidą, albo połączyć iexpress i tadam.. gotowy soft na MPC. ;)

Nah, nie za tydzień, teraz już będę wchodził codziennie, miśku. :* :)

Opublikowano
Nah, nie za tydzień, teraz już będę wchodził codziennie, miśku. :* :)

Zapamiętaj, nie jestem Twoim miśkiem.

Hehe, widocznie mało wiesz o puli adresów.

Racja - mam zmienne IP, ale maska sieci (chodzi mi o początkowe trzy cyfry tj. np. 86.2.xx.xx) nie są zmienne, więc znaleźć inne konta z mojej maski sieci = z mojej okolicy to nie problem. Ale mniejsza z tym ;)

Hah, myślisz że tak nie zrobiłem? Dam Ci dokładne wyniki:

69 userów z puli adresów.

500 postów z tej puli adresów.

Więc, nie mów mi że mogę znaleźć kogoś na forum ze zmiennym IP...

Gdzie mnie obraziłeś?

Już cytuję, np. tutaj:

Trudno, jak tak to odebrałeś... Twój problem. Ale uważam, że dobrze postąpiłem pisząc to. Daj mi coś co potwierdzi Twoje tezy, a nie tylko puste słowa!

A daj mi jakikolwiek dowód celowego wypuszczania lewego softu, a nie tylko przypuszczenia i swoje gdybania..

No wiesz co, od razu bulwersa złapałeś, a ja przecież nic takiego przykrego nie powiedziałem. :)

Powiedziałem tylko prawdę - osoby które dobrze kodzą np. w delphi albo c, i robią coś za darmo prędzej czy później wpadną na pomysł żeby opędzlować te konta, które używają ich czitów.

Teraz zresztą z niewykrywalnością to nie problem - wystarczy prosty rat, zbindować to z hackiem, ewentualnie dorzucić do tego downloadera i skompresować themidą, albo połączyć iexpress i tadam.. gotowy soft na MPC. ;)

Widoczne nie należę do osób które wpadają na taki pomysł. (ani nikt z administracji forum)

Jeśli chodzi Ci o SH który jest bodajże teraz jedynym darmowym działającym hackiem na globala, to powiem Ci że ja NIE gram w MU. Już od b.dawna. Więc po co mi jakiekolwiek konta? Na sprzedaż? Pff...

Widzę że jesteś Pro w programowaniu, to dlaczego nie sprawdzisz softu jaki mamy na forum i nie dasz dowodu czarno na białym że "śmierdzimy lewizną"?

Zastanów się co piszesz...

Pozdrawiam

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Po 100 kroć popieram Ziomala. A co do autora posta to niech spierdala na gamcenter.pl , gmo forum - tam można pierdolić bez żadnych dowodów. Temat zamykam, bo spekulacja bez dowodów jest nie wskazana na mpc. Jeśli dowody się pojawią, to pisać do mnie na PM, temat od razu otworzę.

EDIT: Oczywiście autor może też spierdalać na aloha forum ( czy jak to badziewie się pisze ) - konkurencje o której nigdy nie słyszałem i której już nie ma :) Śmiechu warte.

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...