Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]HackShield XenoxMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam problem sciągłem nowego clienta (31.08.2011) serwera XenoxMT2 gdy proboje go odpalic przez metin2client.exe wyskakuje

HACK_SHIELD

---------------------------

UNKNOWN_ERROR(errorCode=100)

---------------------------

Help!!!!!!!!

Edytowane przez banano3455

Zapraszam na strone www.dwds.ugu.pl/

Mój kanał na yt www.youtube.com/user/Ban997An

<3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać przez obejścia to polecam KamerModa o ile dobrze pamiętam jest nawet ten serwer dodany do listy. A jak ty odpalasz bez żadnych obejść z klijenta to musisz go od nowa pobrać bo chyba nie ściągnęły Ci sie wszystkie pliki klijenta.

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

FunChicken serwer XenoXMT2 nie działa na kamer modzie ponieważ ma zabezpieczenia.

Na tym serwie możesz pograć jedynie na cliencie.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

dokładnie tak jak up napisał 31 sierpnia wyszedł nowy klient i patch bez których nie można wbić na serwer i posiadają na chwilę obecna zabezpieczenie przed hackami. Jeżeli wyskakuje ci błąd podczas odpalania mogę przypuszczać że nie zastosowałeś się do instrukcji instalowania patcha. Po pierwsze działa tylko na kliencie z 17 sierpnia i posiada instrukcję którą należy wykonać punkt po punkcie. Jeżeli masz ten błąd mimo poprawnego zainstalowania polecam pobrać klienta z 31 sierpnia który jest juz w ten patch wyposażony.

Opublikowano

Witam mam problem sciągłem nowego clienta (31.08.2011) serwera XenoxMT2 gdy proboje go odpalic przez metin2client.exe wyskakujeHACK_SHIELD---------------------------UNKNOWN_ERROR(errorCode=100)--------------------------- Help!!!!!!!!

Od pewnego czasu jest tam wgrany nowy client wraz z zabezpieczeniem. Wiele już takich serwerów istnieje w sieci i niestety ale złamanie ich zabezpieczeń jest

nie możliwe ze strony użytkownika. Jedyną możliwością było by wkradnięcie się do bazy danych, albo zrobienie własnego hShielda który nie będzie blokował

dojścia do internetu i jednocześnie będzie mógł przewodzić wszelakie błędy, czyli okłamywać system, że wszystko jest w jak najmniejszym porządku.

Musisz grać na cliencie, ale zbudowanie i rekonstrukcja takiego hShielda jest prawie niemożliwa, a tworzenie go zajęło by setki godzin.

Viva Seniorita

Opublikowano

Od pewnego czasu jest tam wgrany nowy client wraz z zabezpieczeniem. Wiele już takich serwerów istnieje w sieci i niestety ale złamanie ich zabezpieczeń jest

nie możliwe ze strony użytkownika. Jedyną możliwością było by wkradnięcie się do bazy danych, albo zrobienie własnego hShielda który nie będzie blokował

dojścia do internetu i jednocześnie będzie mógł przewodzić wszelakie błędy, czyli okłamywać system, że wszystko jest w jak najmniejszym porządku.

Musisz grać na cliencie, ale zbudowanie i rekonstrukcja takiego hShielda jest prawie niemożliwa, a tworzenie go zajęło by setki godzin.

Props. :rolleyes:

A co do tematu to taki błąd wyskakuje jak nazwa launchera nie zawiera w sobie słowa metin2client

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Props. :rolleyes: A co do tematu to taki błąd wyskakuje jak nazwa launchera nie zawiera w sobie słowa metin2client

Chodziło mi tu bardziej o to że z czasem pliki będą tak zasyfione że ciężko będzie cokolwiek z nimi zrobić, żadna manipulacja do cheatów będzie niemożliwa.

Viva Seniorita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...