Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift Code - Tanio ? Oszust?

Bear Grylls.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie,moim zdaniem nie jest to oszustwo ponieważ koleś ma 99,8% pozytywnych komentarzy jako sprzedawca więc to jest bezpieczne,mój kolega kupił dzisiaj od tego samego użytkownika co ty i po 20min miał gift code więc jest to bezpieczne.Ponoć jakaś promocja :)

Pomogłem Kliknij

axyc.png

wub.gif

Opublikowano

Może gifty działają ale nie dają gwarancji że wasze konta nie zostaną zablokowane z powodu np. kradzionych kart kredytowych sprzedawcy. Oczywiści nikogo nie oskarżam ale było sporo gadania o tym.

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

Dobra to teraz mam takie pytanko.

Znacie jakieś dobre słuchawki z mikrofonem?

Chcę do nagrywania Let's play.

Nie chce gówna z biedronki / nie chce szumów/ nie chce chińskiego badziewia.

Będą +'y

Opublikowano

Kupiłem na allegro za 40 zł myślałem że będzie pewniak konto zostało zablokowane po 3 dniach a E-mail dostałem po 15 minutach :)

Pisałem do gościa o zwrot on odpisał że przykro mu ale to nie jego konta on je tylko sprzedaje :/

Opublikowano

2x UP.

No wiem, wiem. : D Już kupiłem za 20 zł..

Zero negatywów itp. : >

// Teraz mam problem z mikrofonem.

Cytuje co to wcześniej napisuje

"Dobra to teraz mam takie pytanko.

Będą +'y "

# UP

One są chyba tylko do Visty

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś ci odpowie w tym temacie na to drugie pytanie bo to nie ten dzial :/

Opublikowano

Fatality to shit a nie sluchawki moze do cs ale i tak to jest shit

http://allegro.pl/sluchawki-medusa-nx-sl-8781-stereo-gaming-headset-i1780571157.html

Te są dobre ja je mam i jakoś nikt nie narzekał na szumy zresztą firma medusa nie jest gównem a 54 zł na te słuchawki to za mało

Polecam, kiedyś studiowałem ten temat jak chciałem kupić i z nieba mi te słuchawki spadły. O dziwo prawie mikro nie szumi, a tak to ani z kablami nic, ani z mikro. Jedyne na co moge narzekac to nadgryziony kabel (osłonka) ale to już dzieło papugi :P

Opublikowano

Kupiłem gifta u tego gościa... o godz 22:25 i do tej pory nie mam nic ;/ co robić pisać do niego na gg czy czekać do rana?

mca.png
Opublikowano

Dobra to teraz mam takie pytanko.

Będą +'y

Nie ten temat

Opublikowano

http://allegro.pl/creative-sound-blaster-tactic-3d-alpha-p-fv-wwa-i1796469579.html

to co do słuchawek bardzo polecam sam posiadam kupiłem w MediaMarkt za 200zł , ale sie opłaca dzwiek w grach słuszyzs wszedzie naprawde super i mikrofon + program do zmiany głosu :D mozna sobie zmienic głos na np jakiegoś orka z WOW :D komandosa dziadka itd

a jak sie słucha muzyki to też są bardzo dobre basy śa niezle

mca.png

mca.pngmca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...