Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Odnawianie specjalnych umiejętności

Coming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Podlatujemy do portalu klikamy J, czyli skok oraz szybko zamykamy okno z grą na przycisku X.

2. Klikamy start, powinno nam się pojawić okienko klikamy dwa razy w pole połącz ponownie.

3. Zamykamy okno z grą i uruchamiamy jeszcze raz poprzez kliknięcie start.

4. Nasza umiejętność powinna się wyzerować.

Proszę zachować dla siebie komentarze typu: usuń to bo naprawią itp. Takie posty będą od razu reportowane. Znalezione na innym forum. Pozdrawiam, Coming

;)

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Każdy z tych errorów resetuje umiejętność + Cpu skokowe + inne oczekiwania typu hightech.

Co ciekawe, znalem sposob, ale dłuższy :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Design SENTINEL - wyświetla mi się komunikat "Skok możliwy dopiero 15 sekund po ponownym zalogowaniu" i kicha <_< czy to przestało działać ?

Opublikowano

Design SENTINEL - wyświetla mi się komunikat "Skok możliwy dopiero 15 sekund po ponownym zalogowaniu" i kicha <_< czy to przestało działać ?

Spróbuj kilka razy, mi też niekiedy tak wyskakuje.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

1. Podlatujemy do portalu klikamy J, czyli skok oraz szybko zamykamy okno z grą na przycisku X.

2. Klikamy start, powinno nam się pojawić okienko klikamy dwa razy w pole połącz ponownie.

3. Zamykamy okno z grą i uruchamiamy jeszcze raz poprzez kliknięcie start.

4. Nasza umiejętność powinna się wyzerować.

Proszę zachować dla siebie komentarze typu: usuń to bo naprawią itp. Takie posty będą od razu reportowane. Znalezione na innym forum. Pozdrawiam, Coming

;)

Juz nie dziala chyba.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Działa ale nie na wszystkich portach np 2-5, 2-7 nie dziala, 2-7, 2-8 nie dziala. Za to 2-5, 2-6 i 2-6, 2-8 zawsze :) Lepiej w czasie skoku odświeżyć strone ;P

Opublikowano

@up to działa -.- Codziennie resetuje tym bugiem um. i to z paredzieścia razy, więc nie pisz, że to nie działa.

@2up Jeśli Ci na jednym nie działa lecisz do drugiego.Ja np. nie mogę x2 pod rząd na tym samym porcie zresetować ;/

xD

262xro2.jpg

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...