Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Mod

i_love_you

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj kolega z clanu powiedział ze napisał ticketa ze sa uzywane mody do gry za które kupuje się bronie na 10 lat a oni odpisali ze ich technicy się tym zajmą wy róbcie jak chcecie ja usunołem moje bronie

Opublikowano

oni nie banują napisałem wczoraj ticketa na próbe dałem 6 nazwy uzytkownikow i bana nie dostali sami zobaczcie

To jest ukryta treść, proszę

a dokładnie odpisali

Greetings ******

Thank you for contacting War Rock Customer Support team. We appreciate you taking the time to contact us.

We will investigate the issue you have described and take the appropriate action as needed. Due to privacy reasons, please understand we cannot disclose any action taken upon said account.

We appreciate you taking the time to report this to us and apologize for any inconvenience this may have caused you.

Thank you again and we hope you will continue to enjoy your experience with GamersFirst.

Regards,

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano (edytowane)

Według mnie ten temat jest w ogóle nie potrzebny. To tylko nie potrzebny spam, którego i tak jest masa na forum. To było do przewidzenia, że prędzej czy później ktoś Was sypnie.

po co kurwa kamujesz nobie? zazdroscisz? i co pozdrów matke

No tym postem to się popisałeś/łaś

Edytowane przez djpetrox
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...