Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanko... gram w metina wiec jestem z zupełnie innej bajki ale spodobał mi się trailer lineaga.. i tu szukałam polskiej strony... nie ma znalazlam coś po angielsku ale to były dziwne rzeczy wiec pytanie czy ta gra jest płatna? jesli nie to poprosiłabym strone do downloadu i rejestru..

Szamanka Healer

lvl 78+

skille: Leczenie, Przywołanie, Rzut grzmotu i zwinka na p

Królestwo:Jinno

Server: longjuyt2

Opublikowano

Ta gra jest płatna ale jest masa prywatnych, darmowych serwerów;) http://w ww.gamesites200.com/lineage2/ to jest strona gdzie masz ich ranking. Na każdej stronie znajdziesz sekcje 'download' i dane dotyczące serwa;p

Opublikowano

Help... weszłam na ta stronę i były opisy serverow.. ale one nic mi nie mówią! co to sa raty itp.. Wziełam ten 1 ale on się ściąga 1dzien.. Ma ktoś download jakiegoś servera szybszego? i czy znalazłby się ktoś kto by wytłumaczył na czym ta gra polega? szukałam w gogle poradników przeczytałam je cale ale i tak nic z tego nie rozumiem..

Szamanka Healer

lvl 78+

skille: Leczenie, Przywołanie, Rzut grzmotu i zwinka na p

Królestwo:Jinno

Server: longjuyt2

Opublikowano

ht tp://lineage2- info.pl/news.php (usuń spacje)

na tej stronie w menu po lewej : Newbie Players.

Przy wyborze serwera prywatnego ważne jest by zwrócić uwagę "na jakim kliencie serwer stoi" czyli jaka kronika (część) jest wymagana do grania na nim, oraz na tzw. "raty" czyli odniesienie szybkości zdobywania doświadczenia/pieniędzy/punktów na umiejętności do serwera oficjalnego. Po prostu na serwerze o ratach expx4 za zabicie jednego potwora dostajesz np. 1000 punktów expa , a za tego samego na oficjalu masz 250pkt.

No i sprawdź oczywiście ile ludzi na danym serwerze gra, po co ci super-hiper serwer gdzie spotkanie innego gracza będzie graniczyło z cudem, około 1000 graczy zapewnia już dobrą zabawę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...