Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Prosze o pomoc z tym qooqle.com

Po ponownym włączeniu komputera na przeglądarce ustawia mi sie właśnie ta strona i jest to powtarzające.

Prosze mi pomóc. Błagam dorzucam pliki (OTL, Extras) :

http://wklej.org/hash/e88dd5893b6/

http://wklej.org/hash/e0eb99adc24/

W poradniku przeczytałem ze mam je tu wkleić, jeśli wiecie co z tym zrobić proszę wytłumaczyć jak dla zielonego

Z góry dzięki

Opublikowano

qooqle.com ?

Wystarczy ustawić w opcjach przeglądarki strone startową. Podałeś jakieś niepotrzebne bzdety, a nie podałeś najważniejszego czyli jakiej przeglądarki używasz...

Opublikowano (edytowane)

qooqle.com ?

Wystarczy ustawić w opcjach przeglądarki strone startową. Podałeś jakieś niepotrzebne bzdety, a nie podałeś najważniejszego czyli jakiej przeglądarki używasz...

Yyy logi z Otl To zbędna rzecz?

kolego nie instaluj na przyszłość takich Aplikacji jak "Przyspiesz Komputer" Czy różne toolbare to wsztsko smieci które nie działają spróbuj je odinstalować I zmienic stronę startowa na Google lub inną

Przeskanuj komputer programem Combofix

Edytowane przez IceShiva

64562221938.png

Opublikowano

Yyy logi z Otl To zbędna rzecz?

kolego nie instaluj na przyszłość takich Aplikacji jak "Przyspiesz Komputer" Czy różne toolbare to wsztsko smieci które nie działają spróbuj je odinstalować I zmienic stronę startowa na Google lub inną

Przeskanuj komputer programem Combofix

Ustawiam strone startową za każdym razem po właczeniu systemu ale to nie skutkuje

qooqle.com wyskoczyło krótko po formacie więc sory ale nic takiego nie ściągałem.

@Sopelek997

Nie pisz pierdół jak się nie znasz..

Proszę o pomoc

• Dodaj nową pozycję...