Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowe

buchta1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki pomysl zeby ktos zalozyl temat na forum DO zeby mozna bylo zamienic Energie na uri ;] tak jak uri na kredyty mozna napisac ze ktos sie boi ze straci statek a akurat ma 5 energi i by mial 500 uri akurat na napraWE

Opublikowano

masz taki pomysł to se załóż sam

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Opublikowano

Co do pomysłu , jest do niczego bo poco komu to wymieniać ? Nawet jakbyś napisał na forum do , oni zrobili ten dział tylko poto zeby to zebrać w kupę i jednosca nie na całym forum. A słyszałes zeby wporawdili choc JEDNĄ rzecz ktora gracze prosili ? No chyba nie ... A poza tym kto na tym forum nie ma na naprawę ... Tutaj się boci , tu mowi sie o sumach potężnych 500k uri nawet miliony niekotrzy na boxach wbocą. I ty mi mowisz ze ktos na naprawe nie ma.

Po drugie , na tym forum sie nie da zarejestrowac. Gdy jestes zalogowany w grze , klikasz pomoc i tam wybierasz forum. Sam napisz jak chcesz , chodź wiec ze pewnie nawet nie odpiszą ... To było wałkowane milioy i kilka razy.

Opublikowano (edytowane)

Właśnie 1000 energi lepsze , bo za to można nawet delte zlozyc jak ktos już z 30 czesci ma. A alfa gwarantowana i beta. Ja tak samo wole 1k energi niz 100k uri.

Edytowane przez Piotreks34
Opublikowano

no , to byś z Pomysłu Kolegi miał 150tyś uri , nierealne , że wprowadzą :D

ale widzisz za 24 mam 1500 energi i 150000 uri więc po dniu miał bym 300 tyś uri :)