Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolf team hack

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@EDIT

Stary hack nie działał , więc daje edita , link do działającego : http://chomikuj.pl/Tody22/Wolfteam+Hack

1.odpalamy aWolfJect

2.klikamy na na 3 różne reklamy

3.odpalamy Wolfteam a hack sam się włącza

Autor chomika sie ujawnił niżej :huh: (troche mnie to zszokowało że spotkałem właściciela chomika na mpcforum :rolleyes: ) hack nie jest jego z tego co wiem , ale jest przez niego zachomikowany .

@EDIT

Hack 100% ;)

UWAGA!!!!

Pobierasz na własną odpowiedzialność ,więc sie zastanów!!

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Znalazlem go ,wiec nie wiem czy dziala :(

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Dobra już wiem co i jak zaraz dodam ta najnowsza aktualizacje hacka

Dobra hack już jest na chomiku narazie testowałem i działa tylko coś z tym przestawianiem modów gry mi nie działa. rozkminiajcie se hack. Ponadto hack jest niewykrywalny tylko poprostu jak długo bedziecie latac to was wywali z gry dlatego można tylko latać chwile (no znaczy mni wywala nie wiem jak was u was to moze będzie inaczej)

A i hack działa na Softnyx nie testowałem go na aeri

Opublikowano

On jest free?

Opublikowano

Aeria ;)

@EDIT

Jak uruchamiasz to masz tu logo aeria games : http://img849.imageshack.us/img849/8136/dowud.jpg ;)

Opublikowano

Ja go testowałem na Softnyx i mi działa nie testowałem go na aeria ponieważ gram tylko na softnyx'ie

i hack jest darmowy wszystkie problemy z włączeniem chętnie wyjaśnię na skype: kamil.korczyc1

P.S

codziennie patrze za nowymi hackami gdy będą jakieś ciekawe to was o tym poinformuje

i wrzucę je na chomika

Opublikowano

Czemu jak chce go otworzyć to mi wyskakuje takie coś: http://img35.imageshack.us/img35/4787/dddddbt.jpg :( ? A i dlaczego na WinRar mi pisze że mam 5 dni do zakupu licencji o.O

TO co mam zrobić by bot działał .. ? !

Opublikowano

boje sie ze nie :angry: :unsure: ale na pl sa hacki , nie raz widzialem gosci z hackiem :angry:

Opublikowano

dandzio , a pamiętam jak w moim ostatnim temacie z hackiem do wolfteama pisałeś " nie hackujcie na pl to hamskie i podłe " (coś takiego nie pamiętam .. ) a teraz chcesz hacka :mellow:

Opublikowano

Chmmm , no to jak z tym hackiem ,a podeślecie mi linka na softnyx ?:P

Opublikowano

UWAGA !!

Sory za spam ale znalazłem na jego chomiku hacka i działa :D ! http://chomikuj.pl/Tody22/Wolfteam+Hack sry za spam ! :D

Opublikowano

Nie wiem , gram na nim na softnyx

Opublikowano

no ja tera z nie gram na nim bo dostałem już bana za niego czekam na aktualizacje widzę że jest narazie tylko na hotkeys wiec jak chcecie to mogę wrzucić

Opublikowano

Wrzuć;D

Opublikowano

Widzę że nie ma tu żadnego MODA i to mnie martwi -.- A jeśli był to nie sprawdził dokładnie tematu ...

Po 1..Nie ma żadnego dowodu że hack działa Po 2... Nie ma skana -.- za taki temat warn wysokości 10 %

Pokażę wam ja powinien wyglądać taki temat z hackiem ...

Dowód że hack działa

SS/film

Link do zdjecia

Scan

np VirusTotal

link do scana

Download

Strona z DL ... z byle jakiego hostingu .Uwaga nie można podawać płatnych!

Radzę sie do tego stosować

A temat do zamkniecia!

Opublikowano

pobierasz na własną odpowiedzialność a ja pobierałem z gamerzneeds hack działa na 100% bo sam gram nie wierzysz to sam sprawdź nie chce mi się bawić w ss itp jak chce to niech ktoś inny zrobi ja nikogo nie zmuszam do pobierania hacka

mam do was prośbę jak komuś się będzie chciało to niech kliknie na ten link o zbieram sobie na premium http://zalukaj.pl/polecony,987832/

@ UP

Raportuje Cię . Jak Widzę nie czytałeś regulaminu działu Wolfteam Przeczytaj ! a się dowiesz wszystkiego ... Te twoje pieprzenie się ze screenami i scanami są obowiązkowe -.-

I do tego zalukaj mam uwage Nie można takich rzeczy na forum wstawiać -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...