Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban ?

TrojaninPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż ostatnio dostałem bana na serwie Raw.Bardzo chciałem tam grać więc zdobyłem 2 keya od kumpla.Wpisałem go w opcjach wieloosobowych i wszystko okej.Wchodzę do gry a tu nagle dostaję kicka na 1200 minut.Później z tym cd keyem poszedłem na 1.7 i też na 1 serwie dostałem tego kicka.Wie ktoś może o co chodzi .? Czy może przy zmianie cd keya musze przeinstalować coda.? Proszę o odpowiedzi.

Opublikowano

Nie muszisz robic reinstallu coda przy zmianie keya :rolleyes: ... POPROSTU TWOJ KOLEGA MA NA CD KEYU bana OD Game-Violations i gdy wchodzisz na serwer z gv to dostajesz bana ... dziekuje close

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

wprowadź na tą stronę swój guid (NIE CD KEY TYLKO GUID) i pokaż zdjęcie z tego co wyszło.

Nie musisz przy zmianie cd keya reinstalować coda. Ale tak jak napisałem wklej zdjęcie możliwe, że to tylko kick a nie ban :)

PS. TheKali skąd Ty wiesz, że od GV? Gdzie masz to napisane? Bo ja tego nie widzę. Wątpię, żeby to był GV (nie wykluczam), najprawdopodobniej PB.

Pozdrawiam

szefmarcin.png

Opublikowano (edytowane)

Tutaj jest komunikat co wyśleta się po kicku :

To jest ukryta treść, proszę

Wszedłem na tą stronkę wpisałem guid lecz jest czysty.;)

Edytowane przez ReallSkill
6). Linki do stron internetowych umieszczamy w znacznikach code (( <> )).
Opublikowano

jedziesz na jakiś skryptach?

Jeżeli guid jest czysty to bana nie masz z czego cieszyć się możesz :)

Jednak dlaczego kick? Masz jakieś skrypty? hacki?

Używasz własnych tekstur?

Napisz coś ;]

szefmarcin.png

Opublikowano

Nie gram na żadnych hackach skrpytach itp...Sam nie wiem..Zobaczę jutro po szkole,jak minie te 5 godzin jeszcze.. to Wam napiszę czy problem dalej jest czy już normalnie.;)

Opublikowano

a jakiego masz dostawcę internetu? czy możesz przez komputer zresetować połączenie z internetem? coś takiego jak w neostradzie?

Jeżeli tak to zrób to. Ale najlepiej odczekaj to 5 godzin.

Miałem kiedyś coś takiego gdy zrobiłem "reconnect" 3 razy na tym samym serwerze. Tylko, że to było na 2 minuty a nie na 5 godzin.

Jeżeli problem będzie powtarzał się dalej to usuń całego coda potem wejdź w folder bo możliwe, że coś zostało jak tak to usuń.

Oczywiście nie kopiuj CFG i savów bo być może to tego właśnie wina.

Pozdrawiam

szefmarcin.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...