Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChechloMT2[PL][Hamachi]

Hipokryta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak można zrobić serwer nie dając nic od siebie 0.... , bo prostu takie osoby nic zrobić nie potrafia i tyle , serwer dno nikt na takim czyms juz nie gra

NJxbd4x.png

Opublikowano

jak można zrobić serwer nie dając nic od siebie 0.... , bo prostu takie osoby nic zrobić nie potrafia i tyle , serwer dno nikt na takim czyms juz nie gra

gdybym miał więcej czasu to bym się pobawił i zrobił swoje, serwer zrobiłem dla kumpli, ale nudno było, więc opublikowałem, nikt nie gra mówisz ? 20 osób na serwerze hamachi to nie jest wcale tak mało ;]

Fascynująca Sygnatura.

Opublikowano

Ja pier*ole ale kretyni tu komentują sami, niektórzy może lubią klsayczne serwy PvP bez takich wyje*anych epików - ja wlasnie takiego szukalem, wiec jak sie nie podoba nie wtykac mordy bo typ normalnie napisal ze na plikach kozaka, i jak kto chce moze grac - jak nie nikt nikogo nie zmusza..

''KozakKox to kiedys HIT a teraz DNO?'' a co pliki sie zmienily? nie to to samo wiec morda..

z checia bym zagral, lecz niestety cos mi blokuje pobieranie spolszczen... jak by bylo zapakowalem + jakis pusty pliczek z 5mb razem z nim to by mi pobralo, nie wiem czemu mi spolszczen czystych nie chce pobierac;/

1323471401-U250803.png
Opublikowano

Nie musisz grać, ale nie mów że na serwerach typu tego serwera nikt nie gra, dużo ludzi lubi serwery PVP, bo jest dobra zabawa, może czasem zabawa dobra się psuje, bo na takie serwery wchodzą "noobki", ale ogólnie serwer fajny, więc i ja sobie zagrałem, i jest dobry do PVP, i do zabawy.

Jesteśmy elitą nie tłumem w sercach nosimy dumę! - Wspieraj swój lokalny klub!

4lpI8mb.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...