Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

!!UWAGA!!

Chciałem was ostrzec przed kupowaniem goldów od

To jest ukryta treść, proszę

ja byłem naiwny i wysłałem sms-a :(:( no i tyle widziałem tego sprzedawce . zablokował mnie na GG a goldów nie dostałem.

PS : to jego nr GG : 1546452

Edytowane przez LuKq
mca.pngmca.png
Opublikowano

czy to była większa kwota niż 50zł ? jeżeli tak możesz sie zgłosić do adminów alegro a i bez pajacowania z policją bo sam jeszcze kare dostaniesz .

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano (edytowane)

@up i tu był haczyk ... allegro i tak raczej nic nie zrobi bo allegro ma że aukcja nie została zakończona bo to SMS a nie przelew... jak chcecie kupować SMS to pierw na handlu zobaczcie czy koleś posiada daną kwotę i SS zróbcie...

@edit

@down

Może i masz racje... ale koleś się będzie bronił że on mu dobrowolnie kupił i że nie miał mu nic dać... umowy przecież nie podpisał... chyba że chodzi o allegro.. w tedy może sie kłócić

Edytowane przez WarRock0nly
Opublikowano (edytowane)

Nic sie nie boj, zglaszaj oszusta na policje.

Pewnie sie okaze, ze to takie niedoinformowane dziecko, ktoremu tez sie wydawalo, ze nic mu nie mozna zrobic. Mial racje - wydawalo mu sie.

To ze regulamin zakazuje handlu goldem nie oznacza ze jest on NIELEGALNY (ja pierdole idzcie dzieci czasem do szkoly bo potem beda z Was tacy glupi dorosli, ktorych tacy oszusci z koziej wolki beda czesac jak beda chciec :F).

No i w ogole nie ma to wplywu na to ze zawarliscie umowe kupna sprzedazy.

Umowa kupna sprzedazy nie musi miec formy pisemnej. Poprzez platforme aukcyjna allegro sprzedawca dokonal przedstawienia oferty i proponowany sposob zaakceptowania tej oferty.

CZYLI: wyslajac SMS dokonales zakupu i spelniles wszystkie warunki oferty, a ten ciul ma teraz psi obowiazek wywiazac sie ze swojego zobowiazania i dostaczyc ci przedmiot umowy czyli te 300 golda.

Nie ma znaczenia co kupowas, za ile kupowales, ze to gra i ze jakies przyjebane dzieci plota bzdury, ze cie policja wysmieje - nie, nie wysmieje Cie. Przyjma zgloszenie o wyludzeniu, a nastepnie zaczna szukac sprawcy.

Ty masz dowody, ze dokonales zakupu (twoj sms jest w systemie bilingowym operatora).

Nie przejmuj sie niczym i zglos qtasa do allegro i na policje.

Powodzenia - jebac zlodziei.

Edytowane przez lekslami
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...