Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie, jeśli użyje ulti jako Olaf i Malzahar użyje na mnie swojego ulti, to co się stanie? Dodatkowo prosiłbym o build sprawdzony przez graczy mpc :) Porównam do mobafire i sam coś złożę :)

Opublikowano

Olaf typowy jungler , na początku trzeba troche pofarmić zeby zagrac cos sensownego

Jezeli masz runki pod cryta to weź je na Olafa.

Polecam ci taki build sprawdzony grany i przetestowany ;

Butki dodające +8% Kryta / Boots Of Speed/ Berserker Greaves /Phage/ Frozen Malet/ Zeal /Phantom Dancer / - tu już mamy 4 dalej polecałbym Ci Atme kiedy widzisz że możesz coś zdziałać albo możesz także kupić Banshee Veil bądź oba te przedmioty . Kiedy gra jest już powyżej 40 minuty to polecałbym postarać się o Warmogs Armor. Ja gram tym buildem większość gier Olafem i gra mi się bardzo dobrze i z wygranymi nie ma problemu .

Mimo że nie którym ten build się nie spodoba to jest to build przetestowany w Praktyce

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

@up

Crit runy nie są na olafa, który jest typowym off tankiem i nie ma butów dających 8% crita ..

@topic

Jeżeli masz włączone ult i malzahar użyje na Ciebie swojego to będziesz dostawał tylko DMG, ale nie będziesz miał stuna

runy: marki - armor pene, seale - armor, glyphy - m. resist per lvl, quinty - armor pene

build (pod jungle bo nie gram olafem na lini, niby można ale w junglii jest lepszy): latarnia > berserki/merkury > brutalizer > frozen mallet/warmog > atma > banshee/force of nature > z brutalizera ghostblade > latarnie zamieniasz na bloodthristera

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Runki pod kryta nie na olafa? Bardzo ciekawe. Chodziło mi o tą rękawice z kolcami nie wiem jak to się nazywa

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Uwierz na słowo, że crit runy na olafa to fail ;)

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

rofl crit runy pod olafa? po ch*j ? .. btw mobafire to shit, tylko poradniki zrobione przez 'prosuf' sa dobre... a build wedlug mnie bo sam uzywam..

Berki

Frozen Mallet

Warmog

Atma

Stark's Fervor

i mozesz se walnac jeszcze jakiegos Guardian Angela ...