Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka wczoraj wieczorem ogladalem filmiki na yt o graczach i jak patzrylem to LT1++ maja ponad 100k gp a niektorzy nawet po milion.. jak oni to robia? Ja mam csm czyli brakuje mi 4 lvle do LT1 a mam tylko 25k gp na dodatek z eventu co byl dawno co dawali gp hazadrdy za 10 gier na Sektor 25

Opublikowano

ja jebe jak Ty mylisz 2 LT z 1 LT ? 2 jest przed jedynka...

nie wydawaj GP tylko zapierdzielaj na NX'ach i kupuj hazardy to bedziesz wiedział skąd masz tyle kasy

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

Zaczniemy od tego ,że mają bronie za NX tu już jesteś na +

Recon vet na 90+

Jakieś banamki na 90+

Plecank +3 sloty na 90+

Granaty na 90+dni

a zapomniałem dodać ,iż mają maski z DT na ileś tam dni ..

Edytowane przez Ed Dog
Opublikowano

jest duzo czynników miedzy innymi :

-oszczędzają GP,nie wydają na bzdury

-kupują sprzęt za NX CASH

-mają szczęscie (z gp hazardami)

-ktoś ma np. g36e na Perma to już nie wydaje na nic kasy bo ma ;)

-Grają duzo FTków

-Grają na bonus gp passach (100% , 40% , 25 %)

-mają Skilal

Mają tyle kasy przy takim lvlu , bo dostają kase za lvle , potrafią już dobrze zarabiać i mają dobry sprzęt na tym lvl (na przykład spec od 2lt minigun od 1lt3 na fireteamie= szybki zarobek)

Myslę ze pomogłem ;)

bez youtuba

Opublikowano

1.Między innymi oszczędzają, a nie jak ktoś zobaczy "oo wbiłem range i jakaś broń a kupie na 90dni"

A nawet broni nie przetestował a potem "kurwaaa.. ale lipa a ja na 90d kupiłem"

2.Kupują Nx'y

3.Są różne eventy gdzie można coś wygrać to zgarniają nagrody i tak trzymają gp bo eq mają zapełnione duperelami z eventów

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Specjalista
Opublikowano

ej ale co ma nx do GP? o.O

no faktycznie można kupować GP hazardy ale to niobem trzeba być

oszczędna gra, mowi Ci to coś?

to tak, najlepiej zebrać troszkę kasy i kupić sobie coś na perma za GP, ew. na 90 dni,

lub jak teraz są takie eventy to masz broń z eventu, każdy zakup ma być przemyślany i nie kupuj czegoś co Ci się nie przyda

np. masz G36, to nie kupuj m416 lub m6a2, poczekaj aż się skończy i wtedy kup

jeżeli już nie masz tyle kasy na broń na 90 to kup na 30, nie kupuj na 1 dzień bo się nie opłaca

tak samo jest ze specami, kupuj odrazu na 30 (zbierz troszke kasy) kup np m32 na QR, ale już aidow nie kupuj bo nie potrzebne tam, ew. jak masz 2 slot to kup claymore

ja tak oszczędnie gram i jak miałem 2lt to miałem 350k, teraz CPT (prawie major) i mam 900k ;-)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Ja niedawno nolifilem cały dzień od 2nad ranem do prawie północy i nabiłem ogromną ilość gp

Kupiłem AK na perma / miny na 30dni / fraga na 30dni / rpg na 30dni! Trochę mnie to wyszło

ale przez miesiąc nabije spokojnie 3razy tyle jeśli nie będe wydawał kasy na pierdoły jak napisał

to "EPE"! Do tego vesta mam z ruletki okularki +3 speeda z eventu za daily joba i tylko bandamke kupiłem ;)

Jak się potrafi dobrze operować kasą jaką się ma na początku to można z tego naprawde wyciągnać fajne sumki

sygnayr.png
Opublikowano

@lexusek

no to i tak czy siak wydałeś 80k gp na ak, którego nie wiem po co było kupować, do tego miny i rpg, a można oszczędniej

@topic

powiem tak większość z nich oszczędza, np. robią nowe konto kupują broń za nx/mają z paczki na 30-90 dni i jadą bez vestów itd. do tego gp passy. teraz najoszczędniej to możesz nic nie kupować, robić job2 i grać bl/cf z jednym mg i podstawówką i Ci rośnie, oczywiście możesz qr grać no ale tam przeważnie coś będziesz musiał kupić. Co do tych ""high lvli, to np. jak przychodzi taki 5-shot to dostają gifty od clanu/kumpli itd. i nie tracą .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...